Foto: VIDA PRESS
Suhted
29. juuni 2017, 10:00

KAE RÄTSEPAT: mees toppis naudingu nimel õmblusnõelu ... (2)

... teadagi kuhu. Hiinas toimetati haiglasse mees, kes tundis peenises valu – sest ta oli sellesse pistnud 15 õmblusnõela. 

Men's Healthi teatel vajas haiglaravi 35-aastane mees, kes oli "ligi aasta jooksul sisestanud endasse teravaid objekte". 

Hiina meedia teatel oli tegu poissmehega ja nõelad toppis ta enda peenisesse sel moel, et nõelapea jäi ülespoole. Kuni hiljutise ajani ei tundnud mees protseduuri tagajärjel mingit ebamugavust, hiljuti aga hakkas tundma tugevat valu ja märkas urineerides verd.

Arstid tegid mehe alakehast röntgenpildi ja avastasid, et nõelad olid kinni kusiti kõige kitsamas osas. Seejärel kulus poolteist tundi, et nõelad ettevaatlikult eemaldada. Need olid erineva pikkusega – viiest kümne sentimeetrini. Anonüümse patsiendi õnneks tõdesid arstid, et tema tegevusest ei jää talle elu lõpuni kestvaid tagajärgi.

"Higistan ja mu käed värisesid, kui see tehtud sai. See polnud kerge töö," sõnas uroloog Cao Zhiqiang. "Inimesed otsivad põnevust ebatavalistel viisidel."

Doktori jaoks polnud olukord sealjuures päris esmakordne. Ta märkis, et tema osakonnas on tulnud tegemist ka meestega, kes on enda peenisesse pistnud pastapliiatsi terasid ja isegi kraadiklaase.

Arst on oma patsientidele seletanud, et tänapäeval on sellisel viisil rahuldust otsivatele inimestele juba olemas "spetsiaalseid mänguasju". "Need erilised vahendid pole mitte ainult palju hügieenilisemad, vaid neid on ka lihtsam sisestada – ja kõige olulisem on see, et neid saab ka eemaldada," sõnas doktor Cao.