Monalisa Perez ja Pedro RuizFoto: kuvatõmmis videost
Maailm
29. juuni 2017, 10:15

Kohutav traagika: rase naine lasi oma elukaaslase YouTube’i videot filmides maha (28)

Uskumatuna tunduv juhtum USAst: 19-aastane rase neiu lasi YouTube’i naljavideot filmides maha oma poiss-sõbra. Noored tahtsid teha videot, millega videokeskkonnas populaarsust koguda ning arvasid, et püstolikuuli saab raamatuga peatada.

19-aastane Monalisa Perez tulistas 22-aastast Pedro Ruizi rindkeresse 50-kaliibrise püstoliga, kõike seda nägi pealt nende kolmeaastane tütar. 

Noorte unistuseks oli koguda populaarsust ja vaatajaid oma YouTube’i kanalile ning noormehe arvates oli hea idee teha naljavideo, milles neiu teda tulistab. Ruiz arvas, et ta suudab kuuli peatada enda ees hoitava paksu entsüklopeediaga. Loomulikult raamat kuule ei peata ning noormees sai tapva lasu rindkeresse.

Neiu sõnul tuli videoidee noormehelt endalt ning enne video filmimist kirjutas neiu Twitteris: “Mina ja Pedro oleme filmimas ühte kõige ohtlikumat videot üldse. Tema idee, mitte minu!”.

Foto: Twitter

Väidetavalt näitas noormees neiule enne video filmimist raamatut, mis oli kuuli kinni pidanud. Noormehe tädi rääkis uudistele, et ta oli noortelt anunud, et nad ei kasutaks video filmimiseks relva, kuid noored olid talle vastanud:” Me tahame rohkem vaatamisi. Me tahame kuulsaks saada.”

Ruizi tädi sõnul oli tegu lihtsalt luhta läinud naljaga ning noored olid armunud.

Ruizi teise tädi sõnul toetavad nad neiut olenemata juhtunust. “Mida ta tegi….ta peab sellega elama. See on suurim karistus mida ta kanda saab. Ta on rase ja ootab nende teist last. See on lihtsalt kohutav,” ütles ta. 

Noormehe tulistamist filmisid noored kahe kaameraga, kuid politsei ei kavatse antud videomaterjali avaldada. 

Perez, kes on seitsmendat kuud rase, peab nüüd tapmise eest kohtu alla minema. Süüdi mõistmisel võib Perez minna kuni kümneks aastaks vangi ning saada 20 000 dollarit trahvi.

Noorte YouTube'i kanalil on siiani üleval ka nende varem tehtud videod.