Talisport

Lisaks kurikuulus leping koos Team Haanja kommentaaridega!

Anti Saarepuu vastulause Postimehe artiklile: kinnitan, et mina ei ole valetanud (12)

LISA KOMMENTAAR

papi põletus projekt15. juuli 2017, 13:21
Hetkel on Haanaja meeste nõudmine rohkem äraelamise vormi rütmis! Süsteem tuleb lihtsaks ja selgeks teha - kukub medal kaela ..nii kukub ka pappi nagu mannnaputru!
Muidu tuleb välja nii nagu see nuudel igaaasta räägib ,et ämbreid ja kogemusi palju aga andkem ikka võimalus ja kindlasti pappi ka ..äkii järgmine kord õnnestub!
maakas30. juuni 2017, 10:29
Tundub,et on vaja uut ESL juhatust ja eelkõige murdmaasuusatamisega tegelevad klubid võiksid ettepaneku erakorralise koosoleku kokkukutsumiseks ka teha. Eks seal ole siis ka näha, kes millega välja tuleb. Praegusel ESL juhatuse tegevusel puudub mõte, tegelevad vaid iseendi rahastamisega, abi sportlastele puudub.
Pinoccio30. juuni 2017, 09:53
Team Haanja tahab raha omale, aga noortega ei tegele seal keegi. Mõttetud mehed ehitavad omale pensionisammast.
Ants29. juuni 2017, 18:52
Nimetaks ikka asju oma nimedega. Kogu antud kamm on kahe pettunud mehe, ehitusettevõtja ja endise peatreeneri, kibestumise vili. Kas keegi tõesti usub, et haanjamehed leivad ise endile sponsorid, kirjutavad avalikke kirju jne? Varasemad intervjuud räägivad ikka pigem aaaa, määä, tooo jne. Oleks aeg haanjameestel avalikustada ka fakt, et suusaprofessor saab endiselt tasu ESL-st. Häbi!
küsija30. juuni 2017, 18:17
Mis sa arvad, kes peaks leidma sponsoreid ? ESL ? õige, aga kas ta on leidnud ja toetanud murdmaasuusatajaid ?
Abwehr29. juuni 2017, 16:28
tundub, et need nn kivisuustajad on peast ikka täiesti segi läinud. Kogu viimase paar aastat on nad üles peksnud oma nn lepingusaagat ja mitte ühtegi tulemust neil ette näidata pole. Loomulikult on Sukles ja Teppan ja ESL selles süüdi, et mehed võistlevad Aafrika riikidega koha eest esimeses 60s. Üks teise ala esindaja ütles selle kohta tabavalt - vaadake peeglisse, mehed. Kui on tulemused, siis tuleb ka raha!
29. juuni 2017, 17:20
Sportlased ei küsi mingit raha. Sukles küsib sportlastelt 40 tonni juhul kui need lepingu allkirjastavad ja topib nende võistlusdressile veel endaga seotud firmade logod ka veel. Normaalne või?
Teeline29. juuni 2017, 19:54
Kust tuleb see summa 120 000 €, mida nagu hooldetiimile vaja on?
Kindel pauk29. juuni 2017, 16:17
et keegi teine on süüdi. Täielik kivipallurite koondis!
Valepulk29. juuni 2017, 16:14
Kogu seda eelnevat tsirkust vaadates, tundub küll, et sedakorda on murdmaasuusatajad mingit jama ajamas. Hakata EOK Suklest süüdistama on muidugi klass omaette. Palju õnne suusatajad, loodan, et leiate omale kärmelt mingi uue hobi, suusatamine teil kuigi hästi välja ei tule.
johhaidii...30. juuni 2017, 03:07
lepingut lugesid ikka??? Ükski normaalne inimene sellist alla ei kirjutaks!! Eriti arvestades aspekte, et suusaliidu toetus koondisele on 0 euri. Ju seal ikka miski mäda on, kui ka noortega tegelevad klubid tagajalgadele on tõusnud. ja mitte ainult ühe piirkonna, vaid parimad klubid.
rubel15. juuli 2017, 13:29
. krt., milleks üldse nii võimekal klubil nagu Haanja punt mingit ESL pappi vaja-nad ju eramansa (annus=alaver)! Miks peab maksumaksja rahaga toetama era-mansat- vot tehkem mulle selgeks! Need Haanja pundi omanikud tehku oma papiga mida tahavad ..põletagu terviseks!
ESL peaks raha andma siis kui tuleb medal ja asi mutt!