Spordivaria

ÕHTULEHE FOTOD | Ilusõidu Gumball 3000 tuusad autod! (4)

LISA KOMMENTAAR

Urmas1. juuli 2017, 22:04
Artiklit lugedes tuli mulle millegipärast meelde, et kunagi asus Matrossovi tänaval(praegu vist Tondi) "abikool". Meelde tuli sellepärast, et autor(?) või(?) tõlkija ei saa üldse aru, mida ta on kirja pannud.
Artikli esimeses lauses VÕISTLEVAD uhked sportautod, artkli lõpupoole on juba luksusautode RALLI ja viimases lauses tuleb välja, et polegi ei võistlus ega ralli, sest auhindu ei jagata.
Ärge nimetage rikkurite lustisõitu ja eputamist mingiks võistluseks ja ralliks!
Kuule Kutt1. juuli 2017, 21:33
Är plära ja vaata ilusaid Porschesid
Muix1. juuli 2017, 22:33
Mis neis Porschedes jm tavalistest autodes ikka nii erilist on? Pigem ma vaataks midagi legendaarset , omapärast, haruldast, aga mitte sellist laiatarbekaupa. Näiteks pildil 26 on midagi vaadata. Teised pildid on lausa igavad, seda siis minu arvates. Vabandan - ei soovi kedagi solvata. Maitsed on erinevad.
Kutt1. juuli 2017, 19:51
Kas rõivas oli kah ninapidi man, või peab see aasta ratas olema, et seisus kohustab? Tegelt aga miks me sallime selliseid maailmamyrgitajaid oma hoovi, meie, kes me järjepideva aktsiisitõusuga mootorikytusele anname maailmale nooti kätte, ja nyyd äkki mingi lustisõit ilgete bensiiniõgarditega, midagi vist on kuskil nihu läinud