Alexandre Lacazette Lyon'i klubi särgis. Foto: ROMAIN LAFABREGUE
Jalgpall
3. juuli 2017, 09:41

Arsenal hakkab lõpuks kulutama? Sihikul on rekordost

Londoni Arsenali jalgpalliklubi on väidetavalt järgmiste päevade jooksul lõpule viimas kaht suurostu, millest üks tähendaks ka meeskonnas uut rekordostu. 

Viimasel hooajal Inglise kõrgliigas viiendaks jäänud ja seeläbi Meistrite liigast eemalejäänud klubi plaanib Lyon'ist 51 miljonit euro eest enda ründeliini tuua Alexandre Lacazette ning kaks aastat tagasi üllatuslikult Inglismaa meistriks tulnud Leicesterist meeskonnast tahetakse endale krabada tiitli üks peamisi arhitekte - Riyad Mahrez.

Kuigi Arsene Wenger on prantslast Lacazette'i jahtinud alates eelmisest suvest, on läbirääkimised takerdunud alati hinna taha. Sellel suvel olevat peatreener võtnud aga uueks sihiks jja Arsenali fännide rõõmuks lõpuks raha kulutada ja meeskonda klassiga mängijaid tuua. 

Eelmisel hooajal Prantsusmaa liigas 30 mänguga 28 väravat löönud Lacazette'i eest on Lyon kaks "väiksemat" pakkumist küll tagasi lükanud, kuid viimane lauale käidud üle 50 miljoni euro suurune rahapakk, peaks olema piisav, et Arsenali ründaja oma ridadesse meelitatud saaks.

Itaalia väljaannete kohaselt on Mahrezi üleminek Arsenali juba tehtud ja leiab avaliku kinnituse paari päeva jooksul. Ajaleht Calcio Mercato Italia kirjutab, et pärast peatreener Claudio Ranieri vallandamist Leicesterist lahkuda soovinud alžeerlane on saanud oma tahtmise, liitudes Londoni suurklubiga.