Spordiblogi

Mart Treial | Videokohtunik minema! (10)

LISA KOMMENTAAR

Spa14. juuli 2017, 10:01
Seni, kuni mängitakse tagahoovis, on ka jalgpall aus. Aga jalkas liiguvad üüratud rahad, ka. panustamistes. Siin ei saa, ega tohi lasta sisse vigu, mis on "inimlikud". Ma ise ei jälgi jalgpalli ainult selle pärast, et igasugu klounid oma teesklustega rikuvad selle ilu. Mulle on jätnud see mäng mulje, et platsil on 22 pätti, kes üritavad pettusega võita. Sorry, see on muidugi ultreeritud. Kui videodega kaovad valskused ja simuleerimised, hakkan ka mina ja paljud teised jalkat palju rohkem vaatama.
Kriss13. juuli 2017, 23:00
Las jääda igavesti nii kui oli. Nõukaaeg oli parim aeg.
Room13. juuli 2017, 11:15
Kõik peaks olema nõus, et videoga saab vältida väljakukohtuniku vigu. Süsteem alles otsib ennast, kindlasti muutuvad otsused tulevikus kiiremaks ja kaovad süüdistused mängu katkestamises ja venitamises. Praegused süüdistused uue kohtuniku suunas on liiga tormakad, andkem aega atra seada! Video jääb!
Vahur10. juuli 2017, 15:26
Suht mittepädev jutt ju. Tänapäeval on siuliselt igal pealtvaatajal taskus väike seade, kust juba mängu ajal saab ta vaadata kordusi jmt. Sisuliselt on olukord selline, et ainsateks "lollideks" on kohtunikud ja väljakumängijad.
Tauber10. juuli 2017, 08:16
Mis jutt ???
Jätaks äkki ainult peakohtuniku,väljakule-mõtle kui palju "põnevust" siis oleks.Kui palju siis oleks nn Maradona käega väravaid-lahe onju ? Kui paljud suluseisud jääksid fikseerimata-jälle põnev-väravaid oleks palju rohkem jne.Kõik ju saavad aru,et üks kohtunik ei näe kõike ning jalgpall ongi petiste mäng ja ,kes paremini ja rohkem petab on ägedam mees .Pole probleemi hr.Treial.
Tõesti ,fair play ja jalgpall ei sobi kokku.
võtke eeskuju võrkpallist8. juuli 2017, 00:55
Võrkpallis videokordused töötavad väga kiiresti ja valdav osa küsitud videokorduseid saavad ka positiivse lahenduse ehk siis küsimine on õigustatud. Ei kulu sellele mingi 5 minutit nagu jalkas sellele aega raisati. Samuti sai küsida konkreetseid asju nagu bloki puude, võrgu puude, sees/väljas pall jne. Kuna võrkpall on väga kiire pallivahetusega, siis paratamatult ei suuda kohtunik pukis kõike tuvastada ja videokordused igati õigustatud. Samuti said põhilise tõuke selle süsteemi vastuvõtmiseks väga kõrge taseme mängud venemaal, kus kodumeeskonna piirikohtunikud tegid korduvalt otsuseid koduklubi kasuks ja lõpuks koduklubi saigi napi võidu tänu sellele. Kaotajale läks see maksma tiitli ja väga suure summa raha.
Vinskaja4. juuli 2017, 00:39
Härra Treial tahab siis väita, et jalgpall peabki ebaaus olema, sest see on mängu loomulik osa ja muidu poleks pealtvaatajatel huvitav?
gunner3. juuli 2017, 20:25
Ma olen ka kahe käega videokorduste poolt. Minu meelest just lisab mängule põnevust ja dramaatikat. Varem oli otsus kohe tehtud ja nii oligi aga nüüd on pinge õhus et kas ikka jääb nii või muudetakse ümber. Muidugi süsteemi tuleks natuke täiustada sest segadust oli tõesti natuke palju. Võiks olla nagu tennises või ameerika jalkas et treener näiteks ise otsustab kas ta tahab olukorra üle vaatamist või mitte. Ja selliseid võimalusi mängus 3 tükki ja võistkond ise jagab mida tahab vaadata ja mida mitte. Praegu peab kohtunik ise otsustama et mida vaadata ja mida mitte ja see tekitas kohtunikes segadust.
lkjhg3. juuli 2017, 19:11
on ikka suur vahe sees kas saad mängus punase ja meeskond jääb vähemusse, vöi kui pärast saad karistada. VAR systeem on ainuöige otsus, siis on mäng mitte mingi kylalaat