Venus Williamsi pluusi alt paistsid tänase matši ajal roosad rinnahoidjad, mis pole reeglitega lubatud.Foto: Reuters / Scanpix
Tennis
3. juuli 2017, 21:09

Venus Williams rikkus rinnahoidjaga Wimbledoni reegleid (14)

USA naistennisist Venus Williams (WTA 11.) alistas täna Wimbledoni muruturniiri avaringis 7:6 (9:7), 6:4 belglanna Elise Mertensi (WTA 54.), kuid rikkus mängu ajal turniiri riietumisreegleid.

Nimelt on Wimbledoni dress-code rangelt üleni valge, lubatud on vaid maksimaalselt ühe sentimeetri laiused triibud. Ent 37aastase ameeriklanna õlgadelt paistsid heleroosad rinnahoidjapaelad, mis ületasid laiusnormi varuga.

Venus Williamsi pluusi alt paistsid tänase matši ajal roosad rinnahoidjad, mis pole reeglitega lubatud. Foto: Reuters / Scanpix
Venus Williamsi pluusi alt paistsid tänase matši ajal roosad rinnahoidjad, mis pole reeglitega lubatud. Foto: Reuters / Scanpix

The Mirror kirjutab, et tõenäoliselt anti Williamsile rikkumisest teada, kui kohtumine läks vihma tõttu pausile, sest pärast polnud roosasid paelu enam näha.

Pärast vihmapausi oli roosadest rinnahoidjatest järel vaid mälestus. Foto: AFP / Scanpix

Williams ise pressikonverentsil oma aluspesust rääkida ei soovinud. "Mis roosa rinnahoidja? Mulle ei meeldi pressikonverentsil rinnahoidjatest rääkida. See on veider," vastas tennisist.

"Aluspesust rääkimine on minu jaoks piinlik. Jätan selle teie hooleks, võite sõpradega asja arutada, mina jätan vahele."

Tõenäoliselt Williamsile mingit karistust ei järgne.