Jalgrattasport

Sagan diskvalifitseeriti tuurilt!

VIDEO | Peter Sagan lükkas Tour de France'il kange konkurendi julmalt pikali! (6)

LISA KOMMENTAAR

miku5. juuli 2017, 09:57
millega see õhtuleht tegeleb? antud videoklipp on lühike ja hakkab alles kukkumise peal. Aegluubis pikemal klipil on näha, et Cavendish hakkas vaikselt kukkuma juba enne, sest sprintides oleks vaja veidi laiemat ala ja seega ta elas ise sagani seljas juba. Sagan pani küünarnuki selleks et tasakaalu hoida, kes rattaga sõitnud pundis see teab. isiklikul arvamusel võis ka kukkumises olla süüdi veidi ka Demare kes vahetas positsiooni väga ohtlikult, ise sagani nina ees praktselt poogna tõmmates. nad kõik on proffesionaalsed sprinterid(sagan ka muid asju) ja sprindis 65-70km/h liikudes lihtsalt juhtub selliseid asju.
ott4. juuli 2017, 21:47
vaadake nüüd AK video uuesti läbi ja kus te seal seda küünarnuki lööki näete ? Cav . ei mahtunud vahelt läbi ja elas Saganil seljas - viimane oli samuti kukkumas ( sellest ka küünarnuki väljapoole liigutamine ) kusjuures küünarnukk liikus peale seda kui Cav. juba lendas . Tahtlik rünne on siis kui lükatakse või lüüakse konkurenti , siin ei olnud midagi sellist . Loll on see , kes konkurendile finisis teed annab .
Vaata5. juuli 2017, 07:53
seda tõuget aegluubis, näed ise ka.
to Ott7. juuli 2017, 19:13
Küünarnukiga ei löönud,aga suurus vastu seina!
Märt4. juuli 2017, 21:40
Kohtunike poolt õige tegu. Alati peaks tuuridel sellise tahtliku tegutsemise kindlalt välistama ja kõik sellega patustajad tuurilt eemaldama. Seda on millegipärast vähe tehtud.
Sagan peaks diskvalifitseeritama4. juuli 2017, 21:13
See oli tahtlik rünne,eesmärgiga vastane ellimineerida.Kohe vabandama tormamine oli silmakirjalik.Nägin live's.