Jalgrattasport

Video selgitab, miks Sagan süüdi polnud!

Rattamaailma aasta suurim skandaal: Sagani Tour de France'ilt koju saatmine ajas staarid marru (10)

LISA KOMMENTAAR

Võhikute vale otsus7. juuli 2017, 08:30
Kirsipuu Jaani arvamus peaks olema Taotluse aluseks, sest pole Eestis ütegi paremat spetsialisti TdF tasemel finišitest kaasa rääkima, on Jass ju neli korda sellest heitlusest ise võitjana väljunud. Ühelgi UCI kohtunikul pole sellist kogemuste pagasi olemas. Nad ei saagi kohut ratturite käitumise üle mõista kuna ei adu üldsegi, mis toimub. Täiesti valet otsust ei saa ju ometi jätta jõusse.
Mina näen Sagani süüd5. juuli 2017, 21:36
Vaatasin eile Eurospordist.Seal kedrati seda episoodi ette ja taha ja Sagani süü üle ei vaielnud kumbki kommentaator.Oleks kukkuja kergemalt pääsenud,poleks ka Saganit koju saadetud aga Cavend. murdis oma luud ja jättis tuuri katki,ega siin kohtunikel palju rohkem võimalusi polnudki.
Taotlus5. juuli 2017, 22:17
Eesti Ratturid peaksid UCI presidendile taotluse saatma need VÕHIKUTEST kohtunikud TdF eemaldama ja las sõidavad omal kulul koju. Lisaks tuleb nad jätta ilma UCI kohtuniku litsentsist. Enne kui sellisel tasemel kohut mõitma hakata peab ka rattasõidu ABC teadma. See oleks õiglane taotlus ja Eesti oleks väga edumeelne rattamaa.
o5. juuli 2017, 20:16
Cav vajus Saganile selga ja viimane lükkas ta pikali. See, et küünarnukk jõudis kõige kaugemasse punkti siis kui Cav oli juba tasakaalust väljas, oli selle lükkkamise tagajäeg. Suurel kiirusel ei ole palju vaja, et teist pikali lükata.
to Ott9. juuli 2017, 22:53
Vaadake video kordust! Sagan liikus paremale ja surus Cavendish´e,vastu seina!
inglased5. juuli 2017, 20:09
mõistavad spordis kohut ja tulemused on ootuspärased...
Vale otsus5. juuli 2017, 18:33
Jumala vale otsus. Ei taha enam seda tuuri ülekannet nähagi, kus võhikud kamandavad. Finišis ongi küünarnukid pisut mängus, et ise mitte kukkuda. Nii on olnud juba iidamast aadamast ja nii ka jääb. Vale otsuse tegijatel TULEB LITSENTS eluksajaks ära võtta.
Taavs5. juuli 2017, 16:58
Mis te tühja lahmite oma uudistega:
Eile siis selline teks: "valitsev maailmameister Peter Sagan rammis Suurbritannia ässa Mark Cavendishi ja tõukas teda küünarnukiga."
Täna; "Esmalt vajub Cavendish Saganile otsa ja seejärel kukub britt rajabarjääridesse slovaki sekkumiseta. Sagani küünarnukihoop ei muuda enam suurt midagi"
Põhimõtteliselt õige otsus5. juuli 2017, 16:49
Sagan sõidab tihti ainult tagaratta peal. Ega see Bmx pole....
Joh5. juuli 2017, 16:35
Sagan on ju slovakk, väikesid on alati pekstud, pole ohtlik.