Renee Teppan. Foto: Tiina Kõrtsini
Võrkpall
5. juuli 2017, 19:49

TOHOH! Renee Teppan liitus Itaalia tippklubiga (1)

Eesti koondise diagonaalründaja Renee Teppan sõlmis lepingu Itaalia tippklubi Trentino Volleyga.

Uue koduklubi üle on 23aastane Teppan loomulikult õnnelik. "Olles nii väikese riigi esindaja kui seda on Eesti, on see minu jaoks unistuste täitumine," sõnas mees Itaalia meediale. "Tean, et alustan hooaega meeskonna teise diagonaalründajana, aga teen palju tööd ja annan endast parima," oli mees optimistlik.

Möödunud hooajal esindas Eesti koondislane Austria meistriks tulnud Innsbrucki Hypo Tiroli klubi. 

Itaalia klubi peatreener Angelo Lorenzetti sõnas meeskonna kodulehel Teppani kohta järgnevat: "Renee on Eesti eest viimastel aastatel väga edukalt mänginud ja seda ennekõike tänu koondise peatreenerile Gheorghe Cretule." Peatreeneri sõnul toob Teppan meeskonda ennekõike sügavust. "Ta on terviklik mängija kui vaadata tema vanust, füüsist ja tehnilist arsenali. Kindlasti suudab ta meeskonda aidata."

Itaalia liiga ei ole Teppani jaoks sugugi uus kogemus. Aastatel 2014.-2015. kuulus mees Altotevere Citta di Castello võistkonda. 

Mullu koduse liiga hõbemedaliga lõpetanud Trentino klubi on kroonitud neljal korral ka Itaalia meistriks. Samamoodi on meeskonna auhinnakapis kolm Meistrite liiga karikat, mis on võidetud 2009., 2010. ja 2011. aastal.