Anett Kontaveit. Foto: KOEN SUYK
Tennis
5. juuli 2017, 21:27

TEHTUD! Anett Kontaveit pääses ka paarismängus järgmisesse ringi

Anett Kontaveit alistas koos oma paarilise sakslase Mona Bartheliga paarismängus USA-Horvaatia duo Shelby Rogers ja Donna Vekic 7:5, 6:1

16. väljakul aset leidnud kohtumist pidi täna kaua ootama. Esmalt pidas täna oma teise ringi kohtumise Kontaveidi üks vastastest horvaat Donna Vekic, kes oli pärast 3 tundi ja 10 minutit väldanud kohtumist sunnitud brit Jo Konta vastu lahkuma väljakult kaotajana. Lisaks venis eestlanna matšile eelnenud meeste paarismäng viie setiliseks.

Kui aga mäng ükskord alata sai, algas see meie jaoks positiivselt. Juba teises geimis suutis Eesti/Saksa duo murda vastase pallingu, minnes kohtumist juhtima 2:0. Esimene sett tundus olevat juba tehtud, kui vastaste serv murti ka teisel korral, kuid 5:1 eduseisult anti kahel korral ära oma palling, mistõttu ilutses tablool varsti viigiseis 5:5. Ometi suutsid Kontaveit ja Barthel pead külmana hoida ja esimene sett kuulus meie piiga duole 7:5.

Pärast esimeses setis antud lahingut hakkas vastaste leeris ilmnema väsimuse märke. Teises setis suutsid oponendid hoida oma pallingut ainult korra, seega kuulus teine sett Kontaveit/Barthel duole 6:1

Järgmises ringis minnakse vastamisi sloveeni Andreja Klepac ja hispaanlanna Maria Jose Martinez Sanchezega, kes said avaringist edasi, kui olid alistanud õed Rodionovad 6:2, 4:6, 6:3.

Kohtumine peetakse eeldatavalt ülehomme.