Romelu Lukaku.Foto: Yves Herman
Jalgpall
8. juuli 2017, 12:19

Manchester Unitedi poolt jahitaval ründetuusal löödi käed raudu

Manchester Unitedi sihtmärk, Belgia koondise ründaja,  Romelu Lukaku peeti Beverly Hillsi politsei poolt kinni, kuna mees ei allunud korraldustele.

TMZ Sports allikate kohaselt pidas Beverly Hillsi politsei Lukaku kinni, kui tema renditud majast peo käigus kostunud lärm naabreid häirima hakkas. 

Nädal tagasi Los Angeleses maha peetud pidu ajas naabrid korralikult vihale, sest kohalik politsei olevat kokku suisa kuuel korral ründetuusa ukse taga käinud. Kuna külastused soovitud tulemust ei andnud ja kaebusi laekus politseile ka edaspidi ei jäänudki korrakaitsjatel midagi muud üle, kui belglane vahi alla võtta. 

Politseijaoskonda pallurit siiski ei viidud, vaid talle väljastati ametlik hoiatus. Karistuse kohta informatsiooni veel ei ole, kuid võib rahus väita, et praegusel hetkel Manchester Unitedi jalgpalliklubiga seostatavat Lukakut potentsiaalsed trahvinumbrid ei heiduta. 

Lukaku Los Angeleses viibimist kinnitavad nii mehe enda kui ka Punaste Kuradite keskväljavõluri Paul Pogba Instagrami kontod. 

LA

A post shared by Romelu Lukaku bolingoli (@rlukaku9) on

See you tomorrow in training @rlukaku9 #bienvenue #AgentP🕵🏽

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on