Võidurõõmsad Nõmme Kalju mängijad. Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
9. juuli 2017, 20:46

Uue ründajaga uued tuuled - Kalju alistas Vapruse (6)

Jalgpalli Premium Liiga 18. mängudevoorus ei olnud Hiiule külla sõitnud Pärnu Vaprusest vastast sealsele Nõmme Kaljule. Kodumeeskond alistas Eesti publikule ennast kahe väravaga tutvustanud Liliu ja Artur Valikaevi tabamusest Vapruse 3:0.

Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev ei olnud avaminutitel näidatud mänguga sugugi rahul, kui juba pooletunnise mängu järel saatis ta Vlasiy Sinyavskiy asemel väljakule Igor Subbotini.

Mängupildis muutusi otsinud Kalju sai oma tahtmise peatselt, kui 32. minutil vasakult äärelt tulnud tsenderdusele pani pea vahele Artur Valikaev, kes maapõrkega palli väravasse suunas.

Pealinna klubi suurendas oma eduseisu kümme minuti hiljem, kui jällegi vasakult äärelt värava ette saadetud palli torkas Pärnu värava ees tekkinud segaduses Andreas Kallaste selja taha Kalju värskeim ründaja Liliu. 

Teisel poolajal näitas Liliu veelgi, milleks ta võimeline on. 58. minutil karistas brasiillane hooletult mänginud Vapruse kaitseliini, lõigates palli vahelt ja vormistades külma kõhuga kohtumise lõppseisuks 3:0.

Tänase päeva teises kohtumises tegid Levadia ja Flora Kadriorus väravateta viigi. 

Tabeliseis: