Pavel Marin (vasakul) võitlemas Joseph Salistega.Foto: Alar Truu
Jalgpall
9. juuli 2017, 21:59

Pavel Marin kaotuseta poolhooajast: nagu ka ülevalt meile öeldi, kõik muu peale esimese koha on katastroof

FC Levadia ja FC Flora leppisid täna Kadriorus toimunud 18. vooru matšis 0:0 viiki, mis tähendab, et mõlemad läbisid hooaja esimese poole kaotuseta. Levadia poolkaitsja Pavel Marini ei avaldanud selle üle liigset rahulolu.

„Nagu ka ülevalt (juhtkonnalt – toim.) meile öeldi, kõik muu peale esimese koha on katastroof,“ lausus Marin Õhtulehele. „Kaotusi pole tulnud, sellega võib rahule jääda, aga Levadia eesmärk on olla tipus ja täna (eile – toim.) oli hea võimalus lähemale jõuda, kuid me ei kasutanud seda ära. Aga pool hooaega on veel ees.“

Tänane mäng läks Marini sõnul realiseerimise nahka. "Domineerisime ka esimest poolaega, aga teisel oli mul endal kolm ja [Jevgeni] Kobzaril üks kindel moment. Ja neid oli veel. Kindlasti väärisime täna pigem võitu meie, aga ka Florat peab kiitma. Seisid lõpuni, olid tublid."

Luhtaläinud šansside tõttu pildus ta paar kivi ka oma kapsaaeda. "Ühe tõi [Mait] Toom välja, aga kaks teist momenti läksid mööda. Kui lööd mööda, siis ongi väravavahtidel kerge tööpäev."

Kui palju mõjutas tänast esitust neljapäevane euromäng Iirimaal Cork City vastu? „Tõesti oli jalad natuke nagu vati sees olid. Liikumine ei olnud kõige värskem. Ma ei tea, kuidas Floral, aga meil oli see rohkem tingitus reisimisest. Põhimõtteliselt tulime tagasi, tegime ühe trenni ja kohe mäng. Terve öö reisisime, eks ta mõjutab."

Samad meeskonnad kohtuvad omavahel uuesti juba järgmisel reedel Lillekülas.