Konstantin Vassiljev palliga. Foto: piast-gliwice.eu
Jalgpall
10. juuli 2017, 10:19

Endise koduklubiga liitunud Konstantin Vassiljev: see on hoopis teistsugune meeskond kui kaks aastat tagasi

Juuli alguses Piasti Gliwice meeskonnaga kolme-aastase lepingu sõlminud Konstantin Vassiljevil on uue endise koduklubi eest ka esimesed meetrid väljakul joostud. 

"Ma ei mänginud veel päris 100 protsendiliselt," teatas keskväljamaestro Poola meediale, pärast sõprusmängu kaotust tšehhi klubile Sigma Olomouc. Vassiljev tegi kohtumises kaasa avapoolaja, mis võideti 1:0, kui andis väravale resultatiivse söödu. 

Vaatamata kaotusele tunneb Eesti koondislane, et liigutakse õiges suunas. "Tunnen end suurepäraselt ja õnneks on meil terve nädal aega, et tähtsaks liigamänguks valmistuda," sõnas ta.

Poola kõrgliiga uus hooaeg läheb käima juba sel laupäeval, kui Piasti sõidab külla Sergei Zenjovi leivaisale Cracoviale. Kusjuures meeskonda juhendab tänavusest hooajast Michal Probierz, kelle käe all Vassiljev viimasel kahel aastal Jagiellonias pallis. 

"Ootan põnevusega, millega ta üllatada suudab," rääkis 32aastane poolkaitsja oma endisest treenerist. "Tal on alati palju häid ideid. Alles võitlesime ühise eesmärgi nimel, nüüd läheme juba vastamisi." 

Teatavasti mängis Vassiljev enne Jagiellonia aastaid aasta ka Piastis, kuhu ta tänavu naasis. "Meeskond on selle kahe aastaga väga muutunud," arutles ta. "See on hoopis teine Piasti. Aga loodan, et rõõmu tunne on endine." 

Poola meedia andmetel on võrreldes hooajaga 2014/15 võistkonda jäänud seitse pallurit. Väravavavahid: Jakub Szmatula ja Dobrivoj Rusov ning väljakumeestest: Gerard Badia, Sasha Živec, Hebert, Murawski Radoslaw ja Patryk Dziczek.