Jalgpalli Eesti meistrivõistluste kolmanda ringi "maskott" - karu.Foto: EJL
Jalgpall
11. juuli 2017, 11:06

VIDEO | "Kõik on võimalik!" ehk karu tutvustab jalgpalli

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel sai möödunud nädalavahetusel läbi täpselt pool hooajast. Premium Liiga kolmandat ringi tutvustab kampaania „Kõik on võimalik!“, mis toob fookusesse klubid ja mängijad, kes suudavad korda saata uskumatuna tunduvaid asju.

Kolmandat ringi esitlevad klubide poolt mängijad, kes on näidanud nii väljakul kui ka selle kõrval, et sihikindluse, töökuse ja endasse uskumine toob edu. „Kõik on võimalik!“ kampaanias on kesksel kohal jalgpalli ettearvamatus, suviste täienduste uus energia ja suured üllatused, sest veel mitte midagi pole liigatabelis kindel ja jalgpallis on kõik võimalik! See on aeg, kus väiksemad näitavad edukalt hambaid suurematele, värsked täiendused aitavad uuele hingamisele medalinõudlejad, see on hetk, kus kursilt kõrvale kaldunud laev pööratakse õigele teele, et soovitud eesmärkideni jõuda.

Premium liiga kolmas ring algab sel nädalavahetusel. Reedel, 14. juulil kell 19 kohtuvad Tartus JK Tammeka – FCI Tallinn. Kell 19.30 lähevad ETV2 telemängus vastamisi FC Flora – FC Levadia. Laupäeval, 15. juulil toimub kaks mängu, kui kell 16 algab Pärnu JK Vaprus – Paide Linnameeskond matš ja kell 19 Viljandi JK Tulevik – JK Sillamäe Kalev kohtumine.

Mäletatavasti algas Premium liiga kampaaniaga „Mehiste meeste mäng“ (1.-9. voor), teisele ringile (10.-18. voor) tõmmati tähelepanu kampaaniaga „Täiega peale!“.

Videos sümboliseerib karu tabelis viimasel kohal paiknevat Pärnu JK Vaprust, kelle särgil ta ilutseb.