Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
17. juuli 2017, 17:23

Raivo E. Tamm: "Loodan, et kaotatud 14 kilo endale uuesti selga ei söö."

Armastatud näitleja Raivo E. Tamm stardib 5. augustil hea tahte saadikuna Otepää Ironmani poolpikal triatlonil. Selleks valmistumine pole kehakaaluga kimpus olnud mehele just meelakkumine olnud, kuid juba senised tulemused väärivad tunnustust. «Loodan väga, et ma neid kilosid pärast endale selga tagasi ei söö,» ütleb trenniperioodi ajal ka toitumist muutnud näitleja.

Raivo seitse kuud kestnud trenni tulemus on muljet avaldav: pea 14 kg langenud kehakaal ja ülihea vorm. «Kaalunumber kõigub praegu 82 kg piiril, jaanuari algul aga 94–96 kg vahel. Kergem on olla ja see on peamine.» Näitleja ei oska öelda, mille arvelt kaal täpselt on langenud, aga kahtlustab ise, et üks peamisi mõjutajaid on ujumine. «Paar kuud tagasi sain aru, et see on suurim tegur, mis kaalu langetab.»

Teine kaalu kukkumise põhjus on mehe me­elest asja­olu, et eneselegi ootamatult hakkas ta pärast treeningu alustamist vähem sööma. «Isu langes ja toiduportsud jäid kohe palju väiksemaks,» imestab Raivo ka ise. Samuti ei tekkinud näitlejal ei füüsilisi ega emotsio­naalseid tagasilööke.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse