Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. juuli 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 22. juuli (1)

Jäär

Kui oled kuhugi teel, tuleb varuda aega ja kannatust. Võib tekkida ootamatuid viivitusi, ümbersõitude tõttu võib teekond venida pikemaks, kui planeerinud oled.

Sõnn

Kodus tegutsemiseks, ka millegi ümber korraldamiseks on aeg soodne, ent äriasjade ajamisest võiksid nädalavahetusel seekord kindlasti puhata. Rahaasju pole kerge ajada.

Kaksikud

Veenuse ja Saturni opositsioon toob suhetesse tõsisemaid noote. Võid tunda, et kallim hoiab kuidagi omaette, sa ei oska talle õigesti läheneda. Seltskondlik suhtlus jääb soiku.

Vähk

Sul on mingisuguseid kohustusi, mida pead vajalikuks seada lõbutsemise ees esikohale. Võib-olla on vaja ära õiendada ammused võlad.

Lõvi

Kohtumised sõpradega ei kisu ilmselt tormakaks peoks, piirdute pigem rahulikuma jutuajamisega. On keerukaid teemasid, mida tunned vajadust kellegagi jagada.

Neitsi

Sinu kodurahu võib rikkuda asjaolu, et sa ei suuda end töömõtteist välja lülitada. Ketrad oma peas muremõtteid, see muudab sind tusaseks ja pereliikmete vastu tõrksaks.

Kaalud

Keegi võib sulle täna moraali lugeda. Ehk tundub mõnele vanemale sugulasele, et sa võtad elu kuidagi liiga kerglaselt. Kuula jutt ära ja analüüsi seda, ära muutu pahuraks.

Skorpion

Koonerdamine ei pruugi kokkuhoid olla! Sa ei taha oma rahakotiraudu kuigi kergesti avada, mistõttu valid kõige odavamaid kaupu. Need ei pruugi aga kuigi vastupidavad olla.

Ambur

Ehk muretsed mingite kohustuste pärast, mis sulle väga rasked tunduvad. Armusuhtes võid tunda, et kallim ei mõista sind. Ehk oled ise oma mõtteid liiga vähe avaldanud?

Kaljukits

Ebakindlus võib sind kummitada vastassooga suhtlemisel. Oled kuidagi kohmetu ega tea, kuidas vestlust alustada. Proovi elu natuke vabamalt võtta, mitte nii palju muretseda.

Veevalaja

Ehk oled oodanud tänast kohtumist kellegagi sõpradest, ent see ei kujunegi nii lõbusaks, kui sa lootsid. Teine inimene võib avaldada, et teda häirib miski su käitumise juures.

Kalad

Vanemate inimestega, eriti just lähedaste sugulastega, on raske ühist keelt leida. Midagi pole parata, nad lihtsalt näevad maailma pisut teistsuguse pilguga kui sina.