EI KAHETSE MIDAGI: „Olen õppinud, et elule tuleb jah öelda ning kõik otsused, mis ma olen vastu võtnud, on mind toonud lõpuks siia, kus ma praegu olen,“ on Triinu elufilosoofia.Foto: Jason Schlosberg
Inimesed
19. juuli 2017, 04:00

Printsessi-Triinu: minust on saanud rahuliku pereeluga abielunaine, kuid tagantjärele ei kahetse ma mitte midagi! (26)

Kas mäletate veel saatest "Unistuste printsess" hoo sisse saanud Triinu Hoolmad ehk Printsessi-Triinut? Neiust sai juba kaheksa aastat tagasi tõeline reality- ja seltskonnastaar, kes poseeris alasti meesteajakirjale Playboy ja pesi reklaamklipi jaoks koos oma hea sõbranna Tõehetke-Lilitiga bikiinides limusiine. Mida teeb ta aga nüüd? 

Kas mäletate veel saatest „Unistuste printsess“ hoo sisse saanud Triinu Hoolmad ehk Printsessi-Triinut? Neiust sai juba kaheksa aastat tagasi tõeline reality- ja seltskonnastaar, kes poseeris alasti meesteajakirjale Playboy ja pesi reklaamklipi jaoks koos oma hea sõbranna Tõehetke-Lilitiga bikiinides limusiine. Mida teeb ta aga nüüd?

Noore vabameelse neiu igast liigutusest kirjutasid kõik seltskonnalehed ning kümned tuhanded inimesed lugesid, kellega neiu parajasti semmib, kuidas läks tal tissioperatsioon või mida arvab ta sõbrannadega suudlemisest. Mõned aastad pärast printsessisaadet otsustas Triinu aga kodumaa tolmu jalgelt pühkida ning proovida elu välismaal. Seiklushimuline Triinu oli tööl näiteks Hiinas Macau Playboy klubis.

Edasi lugemiseks: