Rajon Rondo.Foto: Jeremy Brevard
Korvpall
20. juuli 2017, 17:41

Kaksiktornid hakkavad nautima NBA meistri imeilusaid sööte

Möödunud hooajal Chicago Bullsi korvpallimeeskonda kuulunud legendaarne söödumeister Rajon Rondo liitub tulevaseks hooajaks New Orleans Pelicansiga.

2008. aastal Boston Celticsi ridades NBA meistersõrmuse teeninud 31aastane mängujuht sõlmib meeskonnaga ühe aastase lepingu, mis toob talle sisse 3.3 miljonit dollarit. 

Neljal korral ka tähtede mängule valitud Rondole on Pelicansi näol tegemist juba neljanda meeskonnaga viimase kolme aasta jooksul. New Orleansi kossuklubis hakkab mees tagaliinis mängima koos Jrue Holidayga, kellega kordamööda pallikäsitsemisi kohutusi jagatakse. 

Mehe Pelicansi siirdumise üle peaksid enim rõõmu tunda sealsed kaksiktornid Anthony Davis ja DeMarcus Cousins, kes imepäraseid ja osavaid sööte meelsasti vastu võtma hakkavad. Just Cousinsiga on Rondo tuttav ka varasemast kui tunamullu harjutati koosmängu Sacramento Kingsi särgis.

Just oma ilusate söötude ning pallipetete poolest kuulus Rondo on kolmel korral olnud ka ookeanitaguse korvpalliliiga edukaim resultatiivsete söötude jagaja. Kokku on 11aastat NBAs palli põrgatanud mees andnud 6075 korviga päädinud söötu, paiknedes selle numbriga kõigi aegade edetabelis 34. kohal.