Andrus Raadik kohtumises Hispaania vastu. Foto: VDB / Bart Vandenbroucke
Võrkpall
20. juuli 2017, 22:55

ÕHTULEHT BELGIAS | Andrus Raadik pärast järjekordset võitu Hispaania üle: neid võib juba meie sõpradeks pidada (2)

Eesti koondise nurgaründaja Andrus Raadik tunnistas pärast võitu Hispaania üle, et pärast nigelat algust sujus kõik hästi. 

"Esimene geim oli väga raske," meenutas Raadik kohtumise algust, kui 11:16 kaotusseisu jäädi. "Aga täna olime platsil rohkem üks meeskond kui eile. Näitasime seda juba esimeses geimis, kui raskest seisust hästi välja tulime."

Kuid miks kohe algusest innukalt ei alustatud? "Vastased tulid hurraaga peale. Meie olime kuidagi passiivsed," sõnas nurgaründaja. "Aga eks nad ongi sellised soojamaa mehed, kui mast natuke maha võtta, siis on nendega lihtsam."

Hispaaniaga on sel suvel mängitud juba nüüdseks viis korda. "Neid võib juba meie sõpradeks pidada," muigas Raadik, lisades, et millegagi üllatada nad ei suutnud. "Väiksed muutused on, aga mehed on ikka samad. Kõik väga tuttavad näod." 

Enda mängu kohta Raadik häid sõnu ei leia. "Pigem ikka lati alt läbi. Väga kehva olen olnud," oli ta äärmiselt kriitiline. "Eile lasin selle looma, mis siin on (suunates südamele) pähe lüüa. Seda ei tohi lasta juhtuda. Tahtsin võib-olla liiga palju." 

Siiski lisab ta, et täna läks asi veidi paremaks: "Mulle rõhutatakse kogu aeg, et ära mine täiega raiuma. Olen sellega siin natuke patustanud. Aga serv on ikka alla igasuguse arvustuse. Polegi enda õigustuseks midagi öelda."