City24 Kinnisvarauudised

Riik loob elamumajanduskava väheneva rahvastikuga piirkondadele (13)

LISA KOMMENTAAR

jj4. august 2017, 07:03
korteril tekib üürivõlg ja see kasvab. Ühistul, kõigil maja korteri omanikel peab olema koheselt teada, kui ühes korteris on võla probleem. Korteriomanikel peab olema õigus otsus teha - kolme kuu võla puhul korter oksjoniol maha müüa võla hinnaga ja nii, et seda saaksid osta vaid need, kellel on
olemas reaalne võimalus ja tahe igakuiseid makseid tasuda.
Nii väldiksime terve maja tühjaksjäämise ja kodude kaotuse.
Kellel on raha , et osta omale korter Tallinnas - Tallinn ju ehitab teadmisega, et iga eestlane, eestimaallane võib Tallinnas korteri osta.
Kohalikud omavalitsused on ju ikkagi ainult ametnike kogumid. Puudub tahe, oskus, Palgapäevast palgapäevani vegeteerimine.
vai nii!31. juuli 2017, 15:07
Võrus ei ole kuskile tööle minna; töökohad on ainult omadele ja iga teine maja tühjendab vastu. Ja sellesse piirkonda on eraldatud raha, eluasemete rajamiseks. Tõepoolest, vist Tallinna ametnike endi jaoks!
elanik26. juuli 2017, 19:48
Mis pagana kava veel vaja on, et El rahakest jälle oma projektide tarvis saada, juba praegu on vaja loobuda tobedatest ideedest kaotada poed, kaotada koolid ja kaotada rongiliilus,kus inimesi elab ja kus inimesed vajavad poode, koole, arstiabi ja rongisõitu. Ja pole vaja mingeid kavu, küsige kohalike elanike käest, mida neil vaja on, mitte ärge kabinettide vaikuses mõelge välja asju, mida vaja pole.
marks1. august 2017, 21:08
Reklaamiklipp : Maale elama; Laia lõuaga lubati toetada teede kaevude ja vee ning kanalisatsiooni ehitust riigi abigahajaasustuses. Mina tola tegin ka paberid nõuetekohaselt korda, Lubati 6000 saan vist 200. Riigil polevat raha. Vaat siis eesti brändi , Rändrott - või ränirahn , mis iganes ta oli. Noh se roheline plärakas.
üha enam24. juuli 2017, 17:58
viiakse läbi "programme" pogrommidena. Julgeolekurisk kasvab - mägi Tallinnas pole piisavalt kõrge nägemaks otsustamise tagajärgi. Praegusedki rahvaesindajad enamikus üle riigi liikumas, eriti puhkamas - reaalset seost oma või veel vähem, oma esivanemate kodukandiga pole, enam. Elukorraldus on muutunud väga kiiresti, muutub ka tulevikus - kelle/mille sunnil. Plaan elu säilimiseks väljaspool Tallinna ja Harjumaad? Sügisese reformiga muutub Pärnu veidralt suureks, ääremaastumine vaid süveneb. Idee kõigi elanike Tallinna koondamisest (Mõisa Jürigi Pärnu-päritolu) vajab kapitaalseid ettevalmistusi - jube raiskamine olemasoleva elamufondi mahajätmise järel ja uut vastu pakkuda-anda pole, erinevus rahas samuti kordades. Lõunamaades elavad kohalikud üksteise otsas hunnikus, sest mägede vahel on ehituskõlbulikku maad napilt, liigutakse mäekülgi mööda üles, aga pered püsivad koos. Sundliikumise kava on demograafide uuringute ja siseministeeriumi kava järgi üsna vana, põhjuseks ikka rahanappus: teede, võrkude korrashoid vananeva elanikkonnaga hajaasustuses. See on aga kogu eestluse alus - vabadus ise teha ja otsustada. Võetud on nii seaduslikult kui võimude käe läbi pidevalt ressursse, nüüd ju ka - noored on eriti hinnas. Kui aga kord linnaeluga harjutud, tagasiteed pole - tööd palju, aega vähe ... Leib jahtub. (A. Valkonen, L. Tungal) Tasuks praegustel rahvastiku "heaolu" nimel hääli nõudvatel poliitikutel üle lugeda Kalev Katuse (1955-2008) töid, jätkusuutlikkuse teemadel ( http://www.terviseleht.ee/200301/1_katus.php).
EV aktsionär24. juuli 2017, 13:36
Türbel, sa õhtuneleht hakkad tõesti viha õhutama kui niimoodi käitud, et ei lase inimeste arvamusi avalikuks. Mida raiska ma valesti ütlesin, et arvamus prügikasti lendas?
oot-oot23. juuli 2017, 21:23
kõigepealt paneme Pärnu ja Lelle vahelise rongiliikluse kinni ja siis hakkame riiklikult tegelema nedes piirkondades tühjaks jäänud elamutega?
Äkki oleks lihtsam ja odavam kui raudeetransport alles jääks, siis ei oleks vaja uusi programme teha?
elektron eedi23. juuli 2017, 20:16
Tõstke tühjade elamute elektriühendused tasu 1000 eur'i peale kuus ja probleem laheneb! Inimesed tulevad kohe nendesse elama!
Ärbert23. juuli 2017, 12:23
Oluline punkt elamumajanduskavas on raudteevõrgu likvideerimine, et jumala eest keegi oma elamumajanduse juurest jalga ei saaks lasta.
Eisaaaru.22. juuli 2017, 11:47
Kuidagi äraspidine mõtlemine, ehitada pärapõrgusse maja ja loota, et keegi sinna elama läheb. Mida ta seal tegema hakkab, suvitamas käima?
Kai22. juuli 2017, 00:37
Pagulasele pakutakse ikka remonditud korter pealinna või suvituslinna.Eesti lastekodulaps võib saada remontimata sara.
21. juuli 2017, 22:51
Mis siin enam arutada. Pagulased ja sugulased tulemas.
allakäigu spiraal21. juuli 2017, 17:11