Tele
21. juuli 2017, 13:55

MÄLUMÄNG | BBC rõõmustab ülipõnevate sarjadega! Vasta küsimustele ja vaata neid aasta lõpuni tasuta!

Õhtuleht ja Viaplay korraldavad BBC sarjade teemalise mälumängu. Vasta küsimustele ja võida Viaplay spordipakett AASTA LÕPUNI.

Võitja loositakse kõigi mälumängus osalejate (olenemata sellest, kui palju on õigeid vastuseid) vahel välja 25. juulil. Võitjat teavitatakse e-maili teel viie päeva jooksul.

Mis on Viaplay?

Viaplay on Baltikumi suurim voogedastusteenus, mida saad vaadata kas üle viaplay.ee keskkonna või läbi Viaplay äpi. Teenuse tarbimiseks tuleb minna Viaplay veebilehele, luua kasutajakonto ja juba saab alustada vaatamist.

Viaplay toob Sinuni piiramatu ligipääsu rahvusvaheliselt tuntud filmidele, sarjadele, lastenurgale ja spordiotseülekannetele. Filme on Viaplays rohkem kui 500 .

2. Sarjas "Happy Valley" räägib enamus tegelasi selgelt eristuvas inglise keele murdes. Mis murdega on tegu?
3. Sarja "Happy Valley" režissöör on öelnud, et filmi sündmuste keskpaigaks sai Hebden Bridge valitud olulisel põhjusel. Mis põhjusel?
5. Sarja "Järve saladus" peaosas mängib Kuldgloobuse võitnud näitlejatar Elisabeth Moss. Mis sarjas ta veel üles on astunud?
6. Sarjas "Järve saladus" astub üles ka maailmakuulus näitlejanna, kes on mänginud ka sellistes Hollywoodi kassahittides nagu “Tunnid” ja “Moulin Rouge”. Kes?
8. "Lutheri" peategelast kehastab Suurbritannia mustanahaline meesnäitleja Idris Elba, kes mängis ühes 2011. aastal esilinastunud filmis tegelaskuju Heimdall. Mis filmiga oli tegu?
9. Sarja "Luther" looja Neil Cross ammutas Lutheri tegelaskuju loomisel inspiratsiooni ühest kangelasest. Kellest?

Vastasid 0/0 õigesti