Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt paari klikiga koju tellida Coopi e-poest. |
Kodused müslibatoonid on hea vahepala ja sobivad ka hommikueineks neil päevil, kui uksest eriti kiiresti välja tormata tuleb.
Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):
- pehmed kivideta datlid 50 g
- kaerahelbed 50 g
- kookoshelbed 25 g
- hakitud mandlid 12,5 g
- kuivatatud jõhvikad 25 g
- pehmed kuivatatud viigimarjad 1,25 tk
- värskelt riivitud sidrunikoor 0,25 spl
- kookosõli 0,5 spl
1. Püreesta kergelt hakitud datlid. Sega kokku kõik kuivained ning kuivatatud jõhvikad ja hakitud viigimarjad. Lisa sidrunikoor, datlimass ja kookosõli ning sega kätega korralikult läbi.
2. Suru mass küpsetuspaberiga kaetud 20 x 20 cm suurusesse ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit. Lase jahtuda ja lõika meelepärase suurusega ruudud.
Nipid ja soovitused:
Kui datlid-viigimarjad on kõvemat sorti, leota neid enne soojas vees ligi 30 minutit.
Kommentaarid