Inimesed

VIDEO | Värvikad hipid Tom ja Jane: inimene saab vanaks siis, kui ta lõpetab mängimise, laulmise ja tantsimise! (10)

LISA KOMMENTAAR

Urmas24. juuli 2017, 06:55
"... lisaks muudab alkohol agressiivseks ja hoolimatuks teiste inimeste suhtes, sellest saavad alguse paljud kaklused, tülid ja arusaamatused." Tom, siin sa eksid. Inimene ei saa muutuda agressiivseks kui tema sees pole agressiivsuse alget. Alkohol lihtsalt võimendab seda.
Ja nüüd puhkusest soojal maal. Pole vaja soovitada asju, mida enamus Teie ealistest lastega peredest ei saa teha? Seda mitte materiaalsetel põhjustel, vaid moraalsetel. Kuhu nad panen jaanuaris-veebruaris kooliealised lapsed? Võtan koolist ära selleks ajaks või annan kasuperesse või saadan lastekodusse. Siis võetake õige ruttu ära vanemlikud õigused koos lastega ja saab aastaringselt soojal maal akusid laadida. Enne selliste soovituste väljakilkamist võiks ronida oma mätta otsast alla ja ronida teise mätta otsa ning püüda vaadata asju teise kandi pealt.
Vägilane27. juuli 2017, 14:03
Pane lapsed koduõppele:)
Kuuled/loed23. juuli 2017, 10:03
sõna "väelaul", miskipärast edasi kuulata/lugeda ei taha.
Protsess22. juuli 2017, 17:55
Mida kuramust sa tantsid, kui radikuliit ei lase kõndidagi? Mida sa tantsid metallist põlveliigestega? Vanadus on see, kui organism aeglaselt, kindlalt, kiirenevalt ja pöördumatult vananeb, liigesed, lihased ja aju. Iga järgmine päev on kehvem, kui eelmine. Elad päev korraga. Sellega peab leppima.
22. juuli 2017, 13:38
Давно пыталась похудеть (сидела на диетах, принимала препараты), но килограммы снова возвращались, пока не попробовала уникальный инновационный комплекс. Никогда не верила в такие препараты, но с помощью его я за две недели сбросила 7 кг. и без спорта и диет и килограммы не вернулись. А вычитала о нем здесь (кстати сейчас на него бешеная акция! Не пропустите), почитайте обязательно --- http://tyn.ee/lavita
22. juuli 2017, 11:36
Mina ei usu, et rapsipöld, mida pildi tegemiseks kasutati, noorte kylvatud ja kasvataud on. Niipalju siis väelauljate väest.
oma rahvas22. juuli 2017, 10:47
Mujal maailmas laulab iga rahvas ikka oma väelaule, Eestis on selleks regilaulud. Aga need tüübid millegipärast tahavad, et siin lauldaks eelkõige kõigile teistele rahvastele väge juurde, regilaulud viimasel kohal.
Mart22. juuli 2017, 10:04
Eestlased on vanad juba teismelistena. Ainult ahnus ja omakasu mõttes.
Va nasti nimetati selliseid ikka lõngusteks22. juuli 2017, 07:33
A eks muutuvad ajad muutuvad kombed
hh22. juuli 2017, 06:18
vanaks ei saada siis, kui lõpetad laulmise ja tantsimise, vaid siis, kui unustad möödunud aegade laullmise ja tantsimise, nende aegade romantika, kui enam ei mäleta, et olid laul ja tants, kui sa oma hinges enam ei laula ega tantsi.