Võrkpall

ÕHTULEHT BELGIAS | VALUS! Eesti võrkpallikoondis alustas maruliselt, kuid MMile sõidab ikkagi Belgia (10)

LISA KOMMENTAAR

õnnetuseks24. juuli 2017, 16:20
ei jagatud enam sedagi , et servida tuleb üle võrgu , maltsad vennad esimesed poisid oma külas.
Võrkpallurid, aitäh elamuste eest24. juuli 2017, 11:07
Oleme näinud palju ilusaid ja võitluslikke mänge mida ei oleks olnud kui eesti võistkond oleks mingis mudaliigas. Kaheldamatult on Eesti koondis viimastel aastatel arenenud. Viimase MM turniiri käigus sai selgeks ka praegune võimete piir. Olgem realistid, maailma 20 tippmeeskonna peale lihtsalt hammas ei hakka, selleks puudub super tegijate arv ja pingi pikkus. MM ja EM turniire ei ole võimalik võita 3-4 väga hea mehe baasil, nii võib võita 2-3 mängu. Võrkpallis peab olema plahvatuslikku särtsu.Selles osas soosib turniirisüsteem ikka suurriike, kus pink pikem. Väljasõitudega turniiri korral oleks väiksemate koosseisudega ka võimalusi.
Eesti poisid olid tublid, hea et meil on pallimängudes üks selline võistkond kes alagrupiturniiridel pole ainult statisti rollis.
Aga poisid, lubage et igas trennis harjutate servi ka!
Aitähh Raadik24. juuli 2017, 10:42
Tänu Raadikule jäi MMile seekord minemata. Aitähh Raadik! Ka skeegi teab, miks treener seda Raadikut seal platsil hoidis iga kord, kui see M palli puudutas oli pall audis ja enamus serve võrgu keskel. Ma nii nõrka mängijat ei tea ka noorteliigas, kes 4 servi jutti ei suuda üle võrgu lüüa.
arvamus24. juuli 2017, 09:46
Võrkpallis on vaja pall vastase väljakupoolele maha saada, kui isegi servi ei suudeta korralikult lüüa, huvitav millele siis loota. Oli üks täht, 2-3 stabiilset mängijat ja platsitäide, kokkuvõttes läks väga hästi, Saksamaal näiteks olid serv ja pallingu vastuvõtt hoopis paremal tasemel.
kallid võrkpallurid!24. juuli 2017, 09:15
Aitäh teile imeliste hetkede eest! Võrkpall on võrratu!
Võiduks on vaja kogu meeskonna tahet24. juuli 2017, 08:46
Spordis on ikka nii, et üks võidab ja teine kaotab. Kui proovida erapooletult hinnata viimast mängu Eesti- Belgia, siis servivigasid oli Eestil lubamatult palju, need on ju kingitud punktid. Samas tuleb tunnistada, et ka kastiläinud servid oli tükati kehvapoolsed (eriti Toobalil). Tugeva meeskonna vastu saab ainult targa mänguga, selle koha pealt jäi vajaka päris palju. Võitluslikkust jagus ainult esimesse geimi.
...24. juuli 2017, 06:59
Sellise serviga ei olegi MMile asja, kahe mängijaga platsil ikka MMile ei jõua jah.
Platsil 2 mängiat ja 4 Mi24. juuli 2017, 10:45
Tänud Raadikule, kes 3 servi jutti keset võrku lajatas ja ühtegi servi vastu võtta ei suutnud, eriti lahedad olid raadiku tõsted, mees suutis tõstel kaks puudet teha, milline proff.
Olev Õnnetu23. juuli 2017, 23:53
Kuna meil oli võimalus saata Maailmameistivõistlustele mõni suur pallimängukoondis ja tõenäoliselt ei tule sellist võimalust ennam kümme või rohkem aastat, siis on tuline kahju et me finaalturniirile ei pääsenud. Kui otsida põhjuseid miks me ikkagi sinna ei jõudnud siis tõenäoliselt rikkus meie võimaluse ära Eesti valitsus, kellel oli võimalus toetada võrkpalliliitu rahaliselt et see lisavalikturniir korraldada. Nüüd kus ne jäime esimesena välja, arvan, et me oleks kodus mängides turniiri võitnud. Selles olukorras tuleb süüdistada valitsust ja ma näen, et sellles olukorras tuleb võtta vastutus spordiga tegeleval ministeeriumil ehk kultuuriministeeriumil ja ma arvan et kultuuriminister saab aru et ta tegi suure vea kui ei toetanud võrkpalliliitu Õigel ajal. Kui ta ei saa aru et ta vea tegi, oleks tal põhjust tagasi astuda.
kindlasti24. juuli 2017, 21:18
oleks olnud võiduvõimalus suurem, kui mängitud oleks kodus. Aga ausad olles, peame tunnistama, et Belgia oli tegelikult ikkagi kõvem. Pink pikem ja võimsust rohkem. Kuigi esimeses geimis tegid nad palju vigu, suudeti õiged mehed pingilt noppida ja mängima panna.
Pole mõtet üksikuid isikuid negatiivselt ja nimeliselt välja tuua neile näpuga näidates.
Venno ja Robi olid supermehed mängus, kõik teised jäid neile alla ja sellepärast ei jõutud ka MM-le. Neli aastat harjutamist ja võib ju loota, et kusagilt kasvab peale ideaalne libero, et Viiberist saab sama hea tõstja, kui on Kert ja veel 6-8 meest, kes on võrkpallist teinud oma eluunistuse ja on võimalus teha korduseksam. Loodame, et ka Cretul on motti veel 4 aastat jännata Maarjamaal ja et mehed sellest igavesest vingumisest, mis netis on, nii negatiivseks ei muutu, et sussid kotti pakivad ja vollest loobuvad.
Ikka edasi, edasi, te kõik olete veel noored mehed ja nelja aasta pärast tugevamad ja targemad, et jõuda veelgi kaugemale, kui MM alagrupi mängud.