Anthony Martial.Foto: Harry How
Jalgpall
24. juuli 2017, 09:45

VIDEO | NAGU AABITSAS! Manchester Unitedi ja Real Madridi jalgpallurid näitasid ilmekalt, kuidas penalteid lüüa ei tohi

Täna öösel läksid ookeani taga hooajaeelsel sõprusturniiril vastamisi kaks jalgpallimaailma giganti – Madridi Real ja Manchesteri United. Penaltiseeriaga lõppenud kohtumises tõmbasid pikema kõrre Unitedi mängijad, kes võitsid kümme lööki väldanud karistuslöökide mõõduvõtu tulemusega 2:1. 

International Champions Cupi raames vastamisi läinud jalgpallihiiud normaalajal võimsamat vutikantsi selgitada ei suutnud. Kohtumist läks juhtima Manchesteri punane meeskond, kui avapoolaja lõpus näitas suurepärast triblamisoskust noor prantslane Anthony Martial, kes karistusalasse purjetas ja täpse söödu värava ette andis. Jesse Lingardil ei jäänud muud üle, kui varbaga pall väravasse koksata ning vaheajapausile mingi Unitedi 1:0 eduseisul. 

Hispaania klubi viigistas kohtumise alles 69. minutil, kui penaltist oli täpne Casemiro. 1:1 tulemusega lõppes ka normaalaeg ning võitja saatuse otsutasid penaltid. 

11meetri karistuslöökide sepistamisel ei suutnud hiilata paraku kumbki osapool. Kümnest värava poole saadetud löögist lõpetas võrgus vaid kolm. Manchester Unitedi poolt olid resultatiivsed Henrikh Mkhitaryan ja Daley Blind. Reali autabamuse eest penaltiseerias hoolitses Luismi Quezada.