Pudsey oma perenaise Ashleigh'ga. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
24. juuli 2017, 10:50

Britid on leinas: talendisaate võitnud koer tuli magama panna

Telekanali ITV teatel on surnud imearmas kutsa Pudsey, kes võitis 2012. aastal Briti talendisaate „Britain's Got Talent“.

Segavereline Pudsey ja tema perenaine Ashleigh Butler võitsid nii publiku kui ka kohtunike südamed “Võitmatu missiooni” teemalise tantsunumbriga. Karvanässist sai brittide lemmik ja superstaar, kes käis esinemas koguni kuninganna Elizabeth II-le. 

Asleigh sõnul pandi tema lemmik neljapäeval magama pärast lühikest võitlust leukeemiaga. “Pidin langetama elu raskeima otsuse – lasta oma ilusal poisil 11 aasta vanuses unele heita. Ta oli oma sünnihetkest peale mulle ainult rõõmu valmistanud – ning BGT võitjana ka miljonitele teistele, kes teda samuti jumaldasid. On sõnulseletamatu, kui väga ma temast puudust tunnen. Ta muutis mu elu ja mul on nii palju armsaid ühiseid mälestusi. Pudsey jääb alatiseks mu südamesse.”

om:56.25%">

“Pidin langetama elu raskeima otsuse – lasta oma ilusal poisil 11 aasta vanuses unele heita. Ta oli oma sünnihetkest peale mulle ainult rõõmu valmistanud – ning BGT võitjana ka miljonitele teistele, kes teda samuti jumaldasid. On sõnulseletamatu, kui väga ma temast puudust tunnen. Ta muutis mu elu ja mul on nii palju armsaid ühiseid mälestusi. Pudsey jääb alatiseks mu südamesse.”