Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
26. juuli 2017, 12:15

PANE END VALMIS! Vaata, kellega VÄHK ja KAKSIKUD parimat seksi kogevad! (2)

Kui armastad horoskoope, siis oled tõenäoliselt uurinud, millise sodiaagimärgiga sul kõige parem romantiline klapp oleks. Kes on parim voodikaaslane?

Eile paljastasime, kellega sobivad seksis JÄÄR ja SÕNN, täna vaatame Your Tango abiga, kes sobiks voodis partneriks Vähile ja Kaksikutele.

KAKSIKUD

Seksuaalne stiil

Kõik peab esmalt toimuma vaimselt ja alles siis füüsiliselt. Kui pakud talle huvi ja oled teda erutanud, siis pead ta kiiresti magamistuppa vedama, et miski tema tähelepanu ei segaks. Kaksikud kipuvad uitama ja unustama. Seks on kuum ja karm, kuid tõenäoliselt ka üsna vilets.

Kaksikutele meeldib seksi ajal rääkida ja seksist rääkida. See tähemärk on närviline ja ebakindel. Seega ära muretse, kui pärast kõrghetke tõuseb Kaksik lihtsalt püsti ja teeb igapäevatoimetusi edasi.

Seksuaalne sobivus: Kaalud, Veevalaja, Jäär, Lõvi, Ambur.

Mis meeldib ja erutab: seksikas vestlus. Räägi talle, mida sa temaga voodis teeksid. Veelgi parem, tee midagi, mida ta kunagi voodis varem kogenud ja proovinud pole! Kaksiku tuju kiiresti muutuda, mistõttu kasuta erinevaid tehnikaid ja üllata iga päev millegi uuega.

Mis rikub tuju: klammerdumine. Ära haagi end Kaksiku külge. Ta suudab olla monogaamne, kuid tahab tunda enda vabana.

VÄHK

Seksuaalne stiil

Vähk sinu voodisse lihtsalt ise ei kuku. Enamasti tahab emotsionaalne Vähk suhet.  Ära unusta, et kui tal juba sõrgade vahel oled, siis lahti ta sind enam lasta ei taha.

Intensiivne, tõsine ja omamist armastav Vähk tahab partnerit, kellega kõiki talle meeldivaid ja sensuaalseid asju koos teha. Kuigi nad võivad näida esiti häbelikud, siis nende hellus ja sügav hellus pääseb peagi valla. Selleks peab Vähk end sinuga lihtsalt mugavalt tundma.

Seksuaalne sobivus: Sõnn, Neitsi, Kaljukits, Skoprion, Kalad.

Mis meeldib ja erutab: hea toit ja usaldus. Valmista Vähile vägev söök ja las ta tunneb, et võib sinuga oma emotsioone jagada ning olla haavatav. Siis ta tahab sulle igavesti rahuldust pakkuda.

Mis rikub tuju: ära isegi mõtle teda solvata või talle haiget teha! Vähk on ülitundlik ja solvub kergesti. Mälu on tal hea, mistõttu ei unusta ta su vigu ega talle seda, kui teda haavasid.