Keith SiilatsFoto: Arno Saar
Maailm
26. juuli 2017, 11:34

Keith Siilats avab New Yorgis tekiilabaari (3)

Järgmisel kuul suleb New Yorgis oma uksed populaarne tekiilabaar Mayahuel, mis asub aadressil 304 East 6th Street. Hoone omanik Eesti ärimees Keith Siilats on lubanud hingusele mineva koha asemele uue samaväärse baari luua. 

Mayahueli omanik Ravi DeRossi sõnas hiljuti, et suleb baari uksed, kuna ei suutnud rendilepingu sõlmimisel jõuda kokkuleppele maja omanikuga, vahendab ny.eater.com. Väljaande sõnul on olukord sellest siiski pisut komplitseeritum.

Nimelt ei ole Siilatsi väitel DeRossi juba mõnda aega renti tasunud. DeRossi sõnul ei tasunud nad Siilatsile aga otse. Baaripidaja sõnul oli neil majaomanikuga kunagi käsil kohtuasi ebaseaduslike ehitustööde tõttu, mis tema äritegevust mõjutanud. DeRossi sõnul soovitanudki tema advokaat kasutada deponeerimiskontot.

"Pärast aastaid võitlemist Keithiga jõudis kätte aeg uuendada rendilepingut ning kuna me ei suutnud jõuda üksmeelele, otsustasime minna igaüks oma teed," selgitas DeRossi.

Tõepoolest, avalikud registrid näitavad, et kohtunik otsustas 2014. aastal DeRossi ja Mayahueli kasuks välja mõista üle 60 000 dollari. Hoonete osakonna andmed näitavad, et antud kinnisvaraga on registreeritud kaheksa rikkumist, mis dateeritud aastatel 2009 kuni 2014. 

Siilats aga ümberehituse teemadel ei peatunud. Majaomaniku sõnul on talle Mayahuel alati meeldinud. Siilatsi sõnul taotleb ta nüüd alkoholi käitlemise tegevusluba. "Äri on olnud suurepärane," kiitis ta endisi omanikke, lisades, et soovib jätkata samas vaimus.