Kaia Kanepi Pärnu turniiril. Foto: Stanislav Moshkov
Tennis
26. juuli 2017, 22:38

VINGE! Kanepi ja Zopp jõudsid suvepealinnas veerandfinaali

Pärnus toimub sel nädalal 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniir Merko Estonian Open. Kaia Kanepi ja Jürgen Zopp on üksikmängus jõudnud veerandfinaali. Maileen Nuudi/Valeria Gorlats ja Markus Kerner/Mattias Siimar võistlevad paarismängus finaalikohtade eest.

Kanepi sai teises ringis jagu sakslannast Nora Niedmersist 6:2, 6:2, kes avaringis lülitas konkurentsist Maileen Nuudi. Kanepi alistas esimeses ringis poolatar Aleksandra Buczynskat 6:2, 6:1.

Zopp oli teises ringis vastamisi avaringis Kristjan Tammet võitnud venelase Denis Klokiga. Zopp võitis ka täna kindlalt 6:2, 6:1. Avaringis alistas Zopp kvalifikatsioonist põhiturniirile saanud sakslase Leonard Von Hindte 6:2, 6:3.

Rohkem eestlasi üksikmängus veerandfinaalidesse ei jõudnud. Elena Malõgina sai tasavägises mängus lätlanna Laura Gulbe käest kirja kaotuse 3:6, 6:7(6).

Paarismängu veerandfinaalis alistasid Nuudi/Gorlats esimese paigutusega Vene-Rootsi paari Ekaterina Kazionova/Fanny Ostlund 6:4, 6:4 ja meestest said Kerner/Siimar loobumisvõidu Itaalia-Šveitsi paarilt Andrea Guerrieri/Riccardo Maiga.

Homme algab võistluspäev Pärnu kesklinna väljakutel (Ringi 14a) kell 11. Eestlaste mängud on planeeritud pärastlõunasse. Kell 14 on Markus Kerner/Mattias Siimar meeste paarismängus vastamisi esimese paigutusega Norra-Läti paariga Frederik Ask / Mikelis Libietis.

Pärast seda on kohtuvad Maileen Nuudi/Valeria Gorlatsi ning Polina ja Sofya Golubovkaya. Kell 15 algab peaväljakul Jürgen Zopi ja brasiillase Caio Silva vaheline kohtumine ning päeva lõpetab (mitte enne kella 18) Kaia Kanepi ja venelanna Maria Solnõškina vaheline matš.