Dele Alli ja Harry Kane.Foto: Dylan Martinez
Jalgpall
29. juuli 2017, 13:16

VIDEO | Tottenhami staarid näitasid trennis oma ülemustele koha kätte

Jalgpalli Inglismaa kõrgliiga möödunud hooajal teise kohaga lõpetanud Tottenham Hotspuri meeskond viibib hetkel treeninglaagris ookeanitaga Ameerika Ühendriikides. 

Hooajaks ettevalmistumine ei pea toimuma alati tõsises võtmes, mida kinnitas meile ka Londoni valge meeskond. Nimelt otsustasid klubi treenerid treeningul välja kutsuda ulmelist palka saavad väljakumängijad, et teada saada, kas mehed on ikka suurt palganumbrit väärt. Võistlus oli lihtne - selgitada osavam karistuslöökide lööja. 

Mängijate au esindasid möödunud hooajal 38 kohtumises 35 väravat löönud Harry Kane ja 50 mänguga 22 kolli virutanud ja 13 väravasöötu jaganud Dele Alli. 

Peatreener Mauricio Pochettino võttis endale appi kolmel korral ka Hispaania koondist esindanud Antonio "Toni" Jimenezi, kes tuli Tottenhami koos argentiinlasega. Varasemalt on mehed koostööd teinud veel Southamptonis ja Espanyolis. 

Suurepäraste löökidega alustanud treenerite jõud pärast avalööke paraku rauges ning mehed olid sunnitud endast poole noorematele pallikeerutajatele siiski alla vanduma. Küll oskasid vanameistrid stiilselt kaotada, sest kõige efektsema väravatähistuse pakkus meile just 46aastane väravavahtide treener Toni. 

Free-Kick Challenge! Mauricio & Toni 🆚 @harrykane & @delealli36 🔥🔥🔥 #SpursInUSA #COYS #THFC

A post shared by Tottenham Hotspur (@spursofficial) on