Sebastien Ogier (paremal) ja Julien Ingrassia.Foto: YANN COATSALIOU
WRC
29. juuli 2017, 22:20

PAHA LUGU: Soome ralli alguses viga saanud Sebastien Ogieri kaardilugeja mõnda aega võistelda ei tohi (3)

Neljakordse maailmameistri Sebastien Ogieri mitte naasmine Soome ralliteedele sai kinnitust, sest tema kaardilugeja Julien Ingrassia trauma ostutus oodatus tõsisemaks. 

Ogier-Ingrassia sõitsid 4. kiiruskatsel rajalt välja, vastu puud kaardilugejapoolse küljega. Mõlemad mehed vaadati haiglas üle ja meedikud andsid neile rohelise tule, kuid Ogier sõnas väljaandele Autosport, et Ingrassia ei tunne end 100% hästi.

"Auto on korras, aga peame veel ootama. Julien sai avariis natuke raputada. Haigla testid olid korras, aga ta ei tunne end praegu super hästi. Seega ootan ja annan talle võimaluse otsustada," rääkis Ogier reedel. 

Nüüdseks on selge, et ekipaaž Soomes rajale ei naase, sest Ingrassial tuleb võistlemisest paus võtta. Võistluste arsti Timo Kaukoneni sõnutsi peaks kaardilugeja rallist puhkama 15 päeva. Teadaolevalt esines prantslasel minestushooge. 

Video õnnetusest: 

Küll aga peaks väikse puhkuse järel kõik taas korda saama. Ogier-Ingrassia peaksid taas Fordi rooli keerama Saksamaal, kus võisteldakse 17.-20. augustini.