Kolmas poolaeg | Õhtulehe raadio

KOLMAS POOLAEG | ERR 1 - Eesti Meedia 0 ehk Kogu tõde jalgpalli ülekandeõiguste skandaalist (9)

LISA KOMMENTAAR

OOta4. august 2017, 12:29
Eesti meedia vs ERR?
Iseenda vastu käib lahing või mida see tähendab, seal peaks võrdusmärk olema? Ükssama kõik ju
Jinxxx2. august 2017, 20:58
Smjuutov (pean vist kasutama õige nime asemel, sest õige nime kasutamisel kommentaar avalikuks ei lähe) on ju Postimehe suhtes kibedust täis ja tahab neile igal hetkel ära teha. Nali selles, et Õhtuleht ise pole ainsamagi spordiala puhul mitte mingi tegija, mitte mingi edastaja või mingi asja juures kättpidi sees. See on umbes nagu Kapa-Kohila bussipeatuse mehed räägiks kuidas pealinnas riigikogulased elavad ja kuidas ikka ühel on rohkem õigust kui teisel.
Jinz2. august 2017, 20:55
Ärme unusta, et Šmutov ja teised on Postimehe /rejects/ ning nende /butthurt/ igale Postimehe ja Eesti Meediaga seotud teemale on üle mõistuse kõrge.
Nali selles, et Õhtuleht ise pole ühegi spordiala või meediaõiguste jagamise juures mingi mängija.
teadja2. august 2017, 21:01
Rull pole kunagi postimehes olnud, Arike oli umbes miljon aastat tagasi seal.
pallur 2. august 2017, 20:38
Jalgpall ja vabalevi2. august 2017, 18:47
Eesti Meedia ja Kanal 2 ei suuda kaotust üle elada.
Jaan2. august 2017, 18:43
Selle rahaga hoidis EJL jalgpalli suurvõistluste mineku tasulistele kanalitele. Olümpiamängude ülekanded läksid juba. Vabalevis neid enam ei näe.
Aleks2. august 2017, 18:27
Kas lugupeetud asjatundjad on unustanud Kanal 2 Otepää otseülekanded? Näidata ainult startijaid. Ei mingeid vaheaegu jne, jne...
Toomas Uba keeras ilmselt mitu korda hauas ringi.
Toomas Uba oli töesti südamega isegi vuti juures...26. september 2017, 02:13
Just! Ja selle raha eest mis sealt ERR-i sisse tuleb tuleks eemaldada ka need mitte adekvaatsed reporterid, peaks lihtne olema palgata asjadundjad kasöi Pohlak ise, Järvela (ja paljud teised erakanalite asjatundjad oleks nöusriigitelevisioonis kindlasti proovimas) ja ega ma rohkem siin teagi, oleksin maksumaksjana palju enam huvitatud sellest kui kuuleksin Aet Süvari ja teiste päris proffide juttu nt Marko Kristal, Indrek Zelinki, Tarmo Rüütli, Avo Sarap ja veel kedagi, häiriks aga nt sorri Marek Lemsalu, Igor Prinsi ja isegi Marko Pärnpuu jutuvada, sest et tunne on selline koheselt ühed ajavad eesti vuti asja teised oma mingid karjääri rida...