Mario Balotelli.Foto: BORIS HORVAT
Jalgpall
3. august 2017, 16:39

Mõni mees ikka ei muutu! Balotelli vaatas oma koduklubi euromängu baarist

Mario Balotelli on alati natukene omamoodi jalgpallur olnud. Oma skandaalsel vutiteel on mees jõudnud praeguseks Prantsusmaa klubisse Nice, kuid vigastuse tõttu on sunnitud munaveeretaja hetkel mänge kõrvalt vaatama. Mida aga teha, kui väljakul meeskonda aidata ei saa? Lihtne, mine aita baaris fänne!

Super Mario hüüdnime kandev jalgpallur on hetkel kimpus põlvevigastusega, mistõttu mees Amsterdami kaasa ei reisinud. Meistrite liiga kolmanda eelringi mängule elas ta kaasa hoopis kodulinnas, kui otsustas kohalikku baari külastada ja mängu koos klubi poolehoidjatega vaadata. 

Mäng Amsterdami Ajaxi vastu lõppes Nice jaoks soodsal 2:2 viigitulemusel, kuna võõrsil väravate reegli abil pääses järgmisesse ringi just prantsuse klubi. Selles, et Nice eurosarjas jätkab on omajagu "süüdi" ka Balotellil, kes hoolitses 1:1 seisuga lõppenud avamängus oma meeskonna ainsa tabamuse eest. 

"Vau! Mängu vaatamine baaris koos tulihingeliste toetajatega on veel emotsionaalsem," sõnas mees oma Instagrami postituses.