Neymar uus koduklubi säris. Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Jalgpall
5. august 2017, 09:32

PSG peab täna kohmakate töötajate tõttu hakkama saama ilma Neymarita (1)

Pariisi Saint-Germaini meeskond peab täna õhtul Prantsusmaa kõrgliiga esimeses mängus Amiensi vastu väljakule saatma koosseisu, kuhu ei kuulu nende hiljutiseim ost Neymar. 

Kõik täna õhtul Parc des Princes'i staadionile pileti ostnud PSG poolehoidjad peavad täna veidi pettuma. Sambamaa pallivõlurit võib õnnestuda neil küll näha, kuid ilmselt on 25aastane mehepoeg riietatud ülikonda. Isegi kui brasiillane viibib staadionil spordidressis, ei tohi ta täna väljakule joosta. 

Nimelt ei jõudnud mehe üleminekupaberid õigeks ajaks Prantsumaa kõrgliiga juhtideni, mistõttu ei jõutud esimeseks mängudevooruks kohalikus alaliidus dokumente ära vormistada, vahendab BBC.

Hiljuti 222 miljoni euro eest klubi vahetanud ja sellega läbi aegade kalleimaks jalgpalluriks tõusnud Neymar selgitas intervjuus, et tema üleminek PSGsse ei olnud motiveeritud rahast. "Ma ei tulnud siia raha pärast, tulin siia väljakutsete järgi," sõnas mees BBCle antud intervjuus. 

Mehe järgmine võimalus Pariisi suurklubi eest debüüt teha avaneb järgmisel nädalavahetusel, kui meeskond reisib Guingampi. Pealinna elanikud peavad meisterliku ründaja nägemiseks kannatama aga suisa 19. augustini, kui PSG võõrustab koduväljakul Toulouse'i.