Foto: facebook.com/laaneprefektuur
Inimesed
6. august 2017, 13:23

Weekendi kolme päeva jooksul vajas meedikute abi 130 inimest (11)

Weekend Festival on selleks korraks läbi ja hakatakse tegema kokkuvõtteid. Lääne prefektuur annab Facebookis teada, et kolme päeva jooksul käis meedikute juurest läbi 130 peolist. Polegi nii suur arv.

"Festivalialal oli politsei naabertelgiks meedikute punkt, kus neli rõõmsameelset ja heatahtlikku naist aitasid festivalialal abivajanud pidutsejaid. Kokku käis kolme päeva jooksul meedikute telgist läbi 130 inimest," kirjutab Lääne prefektuur. "Peamiselt vajasid külastajad abi hoogsast tantsimisest tekkinud traumade tõttu, aga ka suurest tuulest tingitud silma läinud liiva pärast. Oli ka juhtumeid, kus rahva seas lennutati klaastaarat, mis riivas kellegi otsmikku või nina. Kolme päeva jooksul turgutasid meedikud ka paari vägijookidega liialdanut."

Lisaks annab politsei teada, et nädalavahetus oli nende jaoks küll töine, kuid möödus õnneks tõsisemate vahejuhtumiteta. "Olime ka tänavu nädalavahetuseks põhjalikult valmistunud. Kaasasime lisajõudusid teistest prefektuuridest ning politseikadette ja abipolitseinikke, et tagada valmisolek kiireks reageerimiseks."

Enamik olukordi sai politsei lahendatud sõna jõuga ja Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri kiidab turvaettevõtte meeskonda. "Jaoskonna juhil on kõige parem meel selle üle, et alkoholi tarvitanud alaealisi oli silmnähtavalt vähem kui varasematel aastatel ning noored tõestasid, et pidutseda saab ka kainena," kirjutab Lääne prefektuur.