Philippe Coutinho allkirja nimel käib hetkel suur panustamine.Foto: DALE DE LA REY
Jalgpall
6. august 2017, 17:07

KUMB MURDUB ENNE? Barcelona on jätkuvalt Liverpooli survestamas

Barcelona jalgpalliklubi on asunud Neymari eest saadud 222 miljoni euroga kärmelt turul ringi vaatama. Oma sihikupilti on võetud hunnik andekaid pallureid eesotsas Coutinho ja Ousmane Dembelega.

Näiteks vahendab Eurosport.com oma kodulehel olevas videorubriigis, et Liverpool on juba nõustunud Coutinho Kataloonia suurklubile müüma. 

Esialgsetel andmetel peaks Hispaania vutikants brasiillasest mängumehe eest välja käima 90 miljonit eurot. Seoses kaasmaalase Neymari lahkumisega on Ibeeria poolsaare tippsatsi ründeliinis vaba koht, mida 25aastane ideaalselt täita saaks. 

Liverpool on varasemalt juba korduvalt Barcelona rahamäed tagasi lükanud. Viimati öeldi "ei" 80 miljonile eurole. Sellegipoolest loodab Kataloonia suurklubi mehe endale saada, sest erinevate allikate andmetel on mängumees juba oma sõrme hispaanlastele loovutanud. 

Peamiselt ääreründajana tegutsev Coutinho sahistas Inglismaa kõrgliigas mullu väravavõrku 13 korral. Brasiilia koondise särgis on mees 27 kohtumisega löönud seitse väravat. 

Lisaks on Barcelona jahtimas Dortmundi Borussia pallivõlurit Ousmane Dembelet, kelle eest Saksamaa meeskond nõuab ligi 100 miljoni euro suurust tšekki.

Möödunud hooajal paugutus 20aastane prantslane kõikide kohtumiste peale kümme kolli ja jagas kaaslastele 21 väravasöötu. 

Viimastel tundidel on ka Saksamaa väljaanded oma tööd tegema saanud hakata. Väljaanne Bild raporteerib, et peatreener Ernesto Valverde on vägagi huvitatud Pariisist Julian Draxleri endale meelitamisest. Sakslase agenti olevat samamoodi nähtud juba Barcelona lennujaamas.