Isa ja poeg, Valmo ja Kerr KriisaFoto: Reigo Teervalt
Korvpall
7. august 2017, 14:08

Võistlustulle astuva U16 kossukoondise kapten Kerr Kriisa: lähme endast parimat andma

Reedel saab alguse korvpalli U16 A-divisjoni EM Montengeros, kus võistlustules on ka meie noormehed. Koondise kapten ja liider Kerr Kriisa sõnas korvpalliliidu kodulehele antud intervjuus, et noormehed on suures osas terved ja vigastused ei tohiks indu täis poiste pallimist segada. 

Toome välja valiku sealse intervjuu küsimustest-vastustest. Täispikka usutlust saab lugeda siin.

Mis seisus on koondis? Vigastused? Vorm?
Koondis on täiesti soliidses seisus. Pisivigastusi osadel on, aga see ei tohiks nii palju segada ja vormi koha pealt ka probleeme ei ole. Ega endalgi.

Olete pidanud rida kontrollmänge. Kaotanud küllalt selgelt tugevamatele (Leedu, Türgi, Läti), samas võitnud näiteks Bosniat ja Hertsegoviinat. Milline on selle koondise tase Euroopas?

Ei taha taseme kui sellise kohta lõplikku hinnangut anda. Me oleme tegelikult kõikidele nendele riikidele (Leedule, Türgile ja Lätile) hambaid näitand ja mitut puhku pea lõpuni mängus püsinud. Nüüd tuleks mõned tugevad tähtsates mängudes ära ka hammustada.

EMil nõrku vastaseid ei ole. Sa mängisid ka mullusel U16 EMil Poolas. Näed, et seekord saab olema sama raske (Eestile toona tänu kahele võidule päris turniri lõpus 13. koht)?
Ma usun, et seekord võib isegi asi raskem olla, aga me lähme alati endast parima andma! Pole eriti neid meeskondi, kelle puhul võiks öelda, et me peaks neid võitma. Aga seda me ikkagi püüame!

Eesti kuulub Montenegros Podgoricas toimuvas EMil C-alagruppi koos Prantsusmaa, Itaalia ja Venemaaga. Turniir lõpeb 20. augustil.