Luke Rowe tänavusel Tour de France'l. Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Jalgrattasport
9. august 2017, 11:12

LÄKS KÄEST ÄRA? Froome abiline murdis poissmeestepeol jalaluu

Jalgrattur Luke Rowe on sunnitud järgnevad kuud oma kolleegide tegemisi kõrvalt jälgima, sest mees murdis venna poissmeesteõhtu tegevuste käigus oma jala, teatab mehe koduklubi Team Sky oma kodulehel

27aastane rattur oli koos sõpradega oma venna Matti poissmeestepeol, kui kogu kamp otsustas kärestikulisele jõele kanuudega sõitma minna. "Hüppasin paadist välja, kuid maandusin madalas vees," kirjeldab Lowe õnnetult lõppenud intsidenti. 

"Kuigi jalgratturina oled sa täna kukkumistele harjunud vigastustega, sain ma kohe aru, et seekord on lugu veidi tõsisem," nendib mees. "Õnnetus oli minu jaoks suur šokk ja mind ootab ees pikk paranemine."

Mehe treener Rod Ellingworth sõnas, et säärane vigastus mõjub igale sportlasele rängalt, kuid tema hoolealusel peaks olema iseloomu küll ja veel, et võistluspausilt tugevamana naasta. 

"Selline vigastus paneb iga spordimehe proovile, kui olen kindel et Luke ei murdu," sõnab treener. "Ta on väga oluline meeskonna lüli ja aitame teda täielikult, et ta tagasi sadulale istuks."

Rowe on Team Sky koosseisus aidanud meeskonnakaaslasel Chris Froomel tulla kolmel järjestikusel aastal Tour de France'i võitjaks.