Foto: AFP / Scanpix
Müstika
11. august 2017, 14:14

UUS NORMAALSUS? Kopenhaagenis taheti avada zoofiilidele mõeldud lõbumaja (61)

Kopenhaagenis taheti avada Euroopa esimene zoofiilidele mõeldud bordell. Taani on varem lubanud inimestel loomaga seksuaalvahekorda astuda ja loomade prostitutsiooni "tingimusel, kui loom ei kannata". Vastavalt kehtinud seadusandlusele on seks loomadega "täiesti normaalne".

Taanis on olnud mitmeid põraandalusi pakkumisi zoofiilidega astuda koertega raha eest vahekorda.

Taani eelmine toiduainete-, põllumajandus- ja kalanduspoliitika minister Dan Jørgensen on öelnud, et intiimsuhted loomadega on kodanike põhiseaduslik õigus. "Loomadesse tuleb suhtuda austuse ja hoolega, neil on õigus eriliseks kaitseks," vahendab prantsuse infoportaal WebCoolMag.

Teised uudiskanalid bordelli avamist ei kinnita, sest kuningriigi parlament on võtnud 2015. aastal vastu seaduseelnõu, mis keelustab inimeste ja loomade seksuaalvahekorra.

Eelmist põllumajandusministrit sundis tegutsema tõsiasi, et Taanist kujunes zoofiilide sihtriik, sest Norras, Rootsis, Suurbritannias ja Saksamaal oli seks loomadega juba keelustatud.

WebCoolMagi kirjeldatud zoofiilidele mõeldud lõbumaja hakkaks paiknema Kopenhaageni keskuses. Tegu on kolmekordse hoonega, mis on valmis võtma vastu ka väliskülalisi. Asutuse direktor Selim Gorden ütles, et klientide käsutuses on noored koerad, kelle järele on kõige suurem nõudlus. Kuid saadaval on ka teised ning eksootilised loomaliigid.


Paljud loomakaitseseltsid on mobiliseerinud oma jõud, et takistada bordelli avamist. Bordelli juhtkond jälle kaitseb avamise vajalikkust sellega, et kaitsta kodutuid koeri ja ennetada ebaseaduslikku loomaprostitutsiooni.

Teatakse, et seks loomaga maksaks 70-150 eurot. Põhiline klientuur oleks Saksamaalt, Hollandist ja Rootsist. Kusjuures Saksamaal keelati loomade vastu suunatud seksuaalvägivald alles 2012. aastal. Varem seal tegutsesid nn erootilised loomaaiad. Aga ka avalik zoofiilide ühing Zeta.