Watford vs LiverpoolFoto: ANDREW COULDRIDGE
Jalgpall
12. august 2017, 16:33

GALERII | Liverpool mängis Jürgen Kloppi juubelimängus võidu viimastel minutitel maha (1)

Ragnar Klavani leivaisa FC Liverpool alustas Inglismaa kõrgliiga tänavust hooaega Londonis, kui sõideti külla sealsele Watfordile. Tasavägises kohtumises korda mööda väravaid paugutanud meeskonnad lahkusid platsilt 3:3 viigitulemusega. Täna ametlikes kohtumistes 100. korda Liverpooli juhendanud Jürgen Klopp on oma Inglismaal veedetud aja jooksul suutnud võita täpselt pooled peetud mängudest. 

Liverpooli jalgpallimeeskond ei alustanud tänavust Premier League'i hooaega kõige teravamalt ja kodumeeskond Watford karistas passiivselt alustanud külalised ära juba 8. minutil, kui täpne oli Stefano Okaka.

Võõrustajate võrdlemisi varane värav küll natukene raputas Liverpooli ja suurem osa unest tundis olevalt ka näost pühitud, kui 29. minutil sai efektse söötudekaskaadi tulemusena löögile Sadio Mane, kes tabloole ka viigiseisu taastas.

Ragnar Klavani leivaisa väravarõõm jäi aga üürikeseks, sest vaid kolm minutit hiljem asus Watford kohtumist jälle juhtima. Mullu Londoni klubiga liitunud Abdoulaye Doucoure lõi oma Premier League'i teise värava. Kodumeeskonna 2:1 eduseisul mindi ka poolajapausile.

Teise poolaja alguses olid Jürgen Kloppi hoolealused peatreeneri juubelimänguks justkui ümber sündinud. Kümne minutilise mängu järel teenis Liverpool penalti, mille Firmino ka külmavereliselt realiseeris.

Kaks minutit hiljem said pealinna külla sõitnud Punaste (Liverpooli hüüdnimi – K.J.) poolehoidjad juubeldada juba juhtvärava üle. Ideaalselt ajastatud jooksuga sai väravavahiga üks-ühele jälle brasiillane Firmino, kelle tõste üle kollikipri küll ebaõnnestus, kuid õigel ajal õigel kohal oli klubi uus täiendus Mo Salah, kes Liverpooli 3:2 ette viis. 

Paraku ei õnnestunud Liverpoolil võidupunkte endaga kaasa võtta. Üleaja neljandal minutil ei saanud meeskonna kaitsjad hakkama Watfordi nurgalöögiga  ja külaliste hetkelise peata oleku kasutas ära Miguel Angel Britos, kes palli üle väravajoone suskas. Viigiseisul 3:3 kohtumine ka lõppes. 

Ragnar Klavan täna väljakule ei saanud ja veetis terve kohtumise varumeestepingil. 

Jürgen Kloppi jaoks oli tegemist sajanda ametliku kohtumisega Liverpooli vutikantsi eesotsas. Senise 100 mängust on mees võitjana väljunud 50 korral, viike ja kaotusi on vastavalt 29 ning 21. Sakslase hoolealuste väravate vahe on +74 (182 – 108).