Sillamäe fännidel oli täna laulmiseks põhjust küll. Foto: Aldo Luud
Jalgpall
12. august 2017, 17:55

Sillamäe pani Pärnu vastu püsti väravatefestivali

Kui suurem osa Eesti tähtsatest tegelastest on kogunenud sellel nädalavahetusel Paidesse sealsele arvamusfestivalile, siis Sillamäel said täna kokku kohalik Kalev ja Pärnu Vapruse jalgpalliklubi. 

Külla sõitnud pärnakate jaoks võis 90. minutit kestnud mäng tunduda kohati isegi pikem, kui diagonaalis läbi Eestimaa mahasõidetud bussisõit. Kohtumise algusosa suudeti Sillamäega isegi kui võrdne-võrdsega mängida, kuid kui Kalev kord punni maha sai, ei olnud võitjas enam kahtlustki. Kodumeeskond läks kohtumist juhtima 19. minutil, kui realiseeriti 11meetri karistuslöök. 

Tõeline väravatepidu pandi aga püsti vahemikus 32.-45. minut. Järjepanu löödi neli väravat ja poolajapausile mingi Sillamäe 5:0 eduseisul. Teisel poolajal suutsid võõrustajad väravavõrku sahistada "vaid" neljal korral, seega sai kodumeeskond tabelisse kirja kolm võidupunkti ja suureskoorilise 9:0 võidu. 

Sillamäe eest tegi kübaratriki Aleksander Volkov, kaks väravat lisasid omalt poolt Roman Grigorevski ja Aleksandr Savin. Ühe korra jõudsid sihile Oleksandr Sukharov ja Deniss Vnukov. 

Võiduga tõusis Sillamäe turniiritabelis kuuendaks, mööda Tartu Tammekast, kes läheb täna õhtuses kohtumises vastamisi Nõmme Kaljuga. 

 Kohtumise väravad: