Kristjan Voolaid palliga. Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
13. august 2017, 14:02

Pusle täieneb: hõbedane Rapla korvpallimeeskond lõi käed kolmanda palluriga

Möödunud hooajal Eesti meistrivõistlused hõbedaga lõpetanud Rapla korvpallimeeskond lõi käed Kristjan Voolaidiga. 

"Meistriliigas 2016/17 oma senise parima hooaja teinud Kristjan Voolaid pidi kahjuks minema aprilli keskel enne otsustavaid mänge põlvelõikusele. Finaalseerias meeskonda pingilt toetanud ääremängija taastumisprotsess pärast operatsiooni on seni olnud edukas ja sama hästi edenedes võib ta olla taas väljakul juba novembri lõpus. Kristjan liitub meeskonna treeningutega uuel nädalal," seisab sotsiaalmeedias. 

Mullu esmakordselt finaali jõudnud ja hõbedaga lõpetanud Rapla komplekteerimine on tänavu kulgenud kesiselt. Siiani on lisaks peatreener Aivar Kuusmaale kokkuleppele jõutud Indrek Kajupanki, ameeriklase Nolan Cressleri ja nüüd Voolaidiga. 

Kindlasti ei jätka meeskonnas üksi mullustest leegionäridest ning samuti on lahkunud Martin Paasoja. Küll aga loodetakse Sven Kaldre, Kristjan Voolaiu, Marek Ruudu ja Gregor Ilvese jätkamist.

"Eesti mängijate osas on seis keeruline," rääkis Karp nädala alguses Õhtulehele. "Meil oli siht värvata mitte üle kolme välismaalase ja et tagaliin koosneks ainult eestlastest. Kahjuks reaalne elu ei võimalda seda, näiteks Rait-Riivo Laane jätkab Kreekas ja praegu näeme nelja välismängija vajadust."