Kohtunik Johan Hamel Mike Maignanile punast kaardi näitamas.Foto: PATRICK HERTZOG
Jalgpall
13. august 2017, 17:58

VIDEO | Prantsusmaa kõrgliigaklubi väravavaht tegi oma meeskonnale üüratu karuteene

Jalgpalli Prantsusmaa kõrgliiga teises mängudevoorus on kogu riigi tähelepanu suunatud Guingampi linnale, kuna sealne kodumeeskond võõrustab pealinnaklubi PSG'd, kelle värvides peaks oma debüüdi tegema  ka Neymar. Pisikest spordimaailma tähelepanu soovis saada aga ka Lille'i klubi väravavaht Mike Maignan.

Nimelt tegi kollikipper 63. minutil oma meeskonnale metsiku karuteene, kui näitas ilmekalt, et tema peas ei ole kõik asjad omal kohal. Olles sattunud Strasbourg'i ründajaga sõnavahetusse otsustas Maignan oma viimaseks argumendiks visata vastast palliga. Otseloomulikult ei jäänud säärane tegevus märkamata kohtumise peakohtunikul Johan Hamelil, kes väravavahi platsilt minema saatis.

Suurepärase tegevusega jättis prantslane oma koduklubi eriti täbarasse seisu, sest erinevate vigastuste tõttu oli Lille klubi sunnitud kõik kolm lubatud vahetust ära kasutama juba kohtumise avapoolajal. 

Pärast vähemusse jäämist ja väljakumängija väravasse panemist lõi Strasbourg'i meeskond kolm lihtsat väravat ja kohtumine kodumeeskonna 3:0 võiduga lõppeski. 

Video ajuvabast intsidendist: