Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
18. august 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 18. august (1)

Jäär

Võimalik, et kodus tuleb ette võtta mingi töö, mis on varem pooleli jäänud. Või siis avastad, et midagi on lagunenud ning vajab kiiresti parandamist.

Sõnn

Keegi võib tõsisel toonil sinu poole pöörduda, et rääkida rahaasjade klattimisest. Ära proovi ebameeldivana näivast vestlustest kõrvale põigelda, ajage asjad korda.

Kaksikud

Sul tuleb olla kokkuhoidlikum. Võid tunda kurvastust selle pärast, et sa ei saa armsale inimesele võimaldada sellist mugavust ja luksust, nagu ta väärt oleks.

Vähk

Sul tuleb tegeleda tõsiste asjadega, teha rutiinset tööd. Eriti juhul, kui eile asja liig lõdvalt ja pealiskaudselt võtsid, tuleb täna rohkem ja kauem pingutada.

Lõvi

Seltskondlikud üritused kulgevad ilmselt rahulikumalt ja reserveeritumalt, kui sa esialgu lootsid. Inimesed on kuidagi vaiksemad ja ega sul endalgi suurt naljatuju ole.

Neitsi

Sõbrad võivad sind ju välja kutsuda, ent sul on koduseid kohustusi, mida ei saa edasi lükata ega tegemata jätta. Kindlasti tuleb keskenduda kohustustele, ka lõbust loobumise hinnaga.

Kaalud

Võid sattuda kimbatusse, kui tööl sinult millegi kohta aru nõutakse või koosolekul sõna võtta palutakse. Sa ei suuda kiirelt reageerida, vajad mõtete koondamiseks aega.

Skorpion

Rahaasjad tuleb luubi alla võtta, mille tagajärjel võib selguda, et nüüd tuleb rakendada kokkuhoiurezhiimi. Oled ehk natuke liiga kergekäeliselt oma rahakotti tuulutanud.

Ambur

Veenuse ja Saturni kvinkunksi mõju all võivad võimust võtta süngemad mõtted. Eneseusku on ehk tavapärasest napimalt, sul tuleb end kokku võtta ja julgustada.

Kaljukits

Armusuhteis kipud olema kinnine ja kohmetu. Sind võib ebakindlaks muuta minevikus kogetu. Mingi halb mälestus pärsib suhtlusvõimet ja tekitab hirmu, et sind ei võeta tõsiselt.

Veevalaja

Tuleb kolleegide või mõttekaaslastega tööplaane arutada. Olukord on ehk mõnevõrra komplitseeritud, sulle antakse nii palju ülesandeid, et hakkad kartma, kas hakkama saad.

Kalad

Töine õhkkond on ehk ülemääragi tõsine ja asine. Sinu meeldiv käitumine, ilus naeratus ja hästi valitud komplimendid ei avalda ülemustele mingit mõju.