Ken Kallaste Eesti koondise särgis. Foto: ALAR TRUU
Jalgpall
14. august 2017, 08:57

VIDEO | Ken Kallaste lisaminutil löödud omavärav tõi mehe koduklubile valusa kaotuse (1)

Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Ken Kallaste oli eile võistlustules Poola kõrgliigas. Paraku lõppes tööpäev mehe jaoks õnnetult, sest kohtumise teisel üleminutil sai Kallaste jala vahele paremalt äärelt kasti antud tsenderdusele. Seda aga nii õnnetult, et pall Korona klubi väravasse lendas. 

Kallaste koduklubi jäi Konstantin Vassiljev endise leivaisa Jagiellonia vastu kaotusseisu juba kohtumise alguses, kuid poolajapausile mindi ikkagi 1:1 viigiseisul. Sealjuures oli Korona avavärava löönud Nabil Aankouril ka suurepärane võimalus kodumeeskond avapoolaja lõpus juhtima viia, kuid paraku ei suutnud mees penaltit realiseerida.

Jagiellonia võttis juhtohjad enda kätte 58. minutil, kui täpne oli Cillian Sheridan. Kuid Korona klubi seadis viigi tabloole juba viis minutit hiljem.

Paraku tuli kodumeeskonnal ja selle poolehoidjatel kohtumise lõpus alla neelata mõru pill, kui süütule tsenderdusele sai jala vahele Eesti koondist 35. korral esindanud Kallaste. Pall võttis eestlasest nii õnnetu rikošeti, et maandus täpselt väravat kaitsnud Zlatan Alomerovici selja taha. 

Viie mänguvooru järel hoiab Kallaste koduklubi turniiritabelis 16 meeskonna seas viie punktiga üheksandat kohta. Sergei Zenjovi ja Konstantin Vassiljevi leivaisad on vastavalt 14. ja 16. kohal. 

 Vaata Kallaste õnnetut omaväravat: