Jalgpall

VIDEO | Cristiano Ronaldot karistati kohtuniku tõukamise eest pika mängukeeluga (6)

LISA KOMMENTAAR

salliv tolerast15. august 2017, 07:49
Kohtunik võib vabalt väga valesi otsuseid teha, aga kohtuniku korrale kutsuda ei tohi, nagu videost näha.
Mart14. august 2017, 20:25
isegi kui Ronaldole tehti veidi ülekohut (kohtunik hindas tahtlikkuse osa kukkumises Ronaldo peas tegelikult toimunust erinevalt), siis oma frustratsiooni füüsilise vägivalla näol välja elada polnud tal keegi lubanud. sellise käitumise eest eeldanuks "munadega" žürii liikmetelt 12-mängulist maksimumkaristust, sest just sama karmilt karistatakse tavaolukordades selliste staaride vastu tehtavaid vigu - sellised topeltstandardid pole enam ammu "avalik saladus" vaid kohtunike ametlik poliitika. aga nüüd siis selline topeltstandardi topeltstandard, et "staari poolne kohtuniku ründamine" klassifitseeriti keskmiseks ebasportlikuks käitumiseks... no ma ei tea, mitu miljonit poisikest peaks ühte staari twitteri, facebook'i, instagrammi jm. kaudu jälgima, et kellelegi kohale jõuaks, et sellisele käitumisele ei ole vabandusi.
Ken14. august 2017, 18:47
Penalti ei olnud aga tasakaalust lükati ta välja küll, sellise kiiruse juures pole palju vaja, et kukkuda. Tegemist oli määrustepärase ründaja takistamisega. Seega ei ole tegemist sukeldumisega ja kollane oli liiast.
Kuule Raivo14. august 2017, 17:46
Ma ei ole kummagi meeskonna ega nende meeste pooldaja, küll aga jalgpallihuviline ja vaadates neid videosid mängust siis sukeldus Suarez ja Ronaldo lihtsalt kukkus, pigem üritas isegi püsti jääda mida ta tavaliselt pigem ei tee. Seega ei ole mõtet lihtsalt sellepärast siin lahmida, et mees ei meeldi. Loomulikult oli idiootne mõte võtta särk seljast ja lükata kohtunikku aga kaarti tõesti teise olukorra eest ta saama ei oleks pidanud.
Raivo14. august 2017, 17:32
Lõpuks ometi leidus ka üks munadega kohtunik, selliseid sukeldumisi on Ronaldo teinud kümneid, kui mitte sadu ja enamuses on nende eest täiesti põhjuseta määratud karistuslööke. Rohkem selliseid objektiivseid vilemehi ja "preili" Ronaldo hakkab ehk kah mehe moodi käituma väljakul.
Loll14. august 2017, 18:14
Kuidas sa kommenteerid Suareze varasemat sukeldumist, mille tagajärjel anti penalti??? Erinevalt tollest olukorrast hetkel oli kokkupuude. Tere tulemast jalgpallimaailma.