Seisukoht
15. august 2017, 17:39

Seisukoht | Parim naissaksofonist (2)

Viimase paari kuu jooksul on mitu intellektuaali mulle kurbusenoodiga öelnud, et läänemaailma ei hävita mitte moslemid, vaid nõiajahi sugemetega libademokraatia ja feminism.

Euroopat ja Ameerikat ründavaid pommivöökandjaid, lennukeid ja veoautosid on praegu võimalik ehk veel pidurdada, kuid üha raskem on vastu seista inimhinge mürgitavale ning peresid ja ühiskonda lõhkuvale feminismile.

Kui 28aastane insener söandas arutleda teemal, kas kvoodisüsteem, mis ei arvesta inimeste tegelike võimete ja oskustega on ikka õiglane, siis ta vallandati. Kas on õige, kui tööle peab võtma neegri või naisterahva, kuigi nende kompetents võib jääda kaaskandideerija omale alla?

Valvefeministid üle maailma on taas barrikaadidel ja räägivad, et naised ja mehed on kõikidel aladel täpselt sama tugevad. Teadlased julgevad juba kümmekond aastat öelda, et kõik inimesed ei ole igal alal ühtmoodi võimekad.

Mõni aasta tagasi võttis nii mõnigi Rootsi perekond kätte ja kolis riiki, kus oma arvamust tohtis veel välja öelda. Nüüd pole globaliseerumise tingimustes keskealisel valgel mehel, tema naisel ja kahel lapsel enam kuskile põgeneda. Tuleb nagu kultusfilmis „Džässis ainult tüdrukud“ kleit selga tõmmata, huuled värvida, parukas pähe seada ning kinnitada et oled maailma parim naissaksofonist.