Janar Talts vabaviskejoonel. Foto: Alar Truu
Korvpall
16. august 2017, 21:30

Mängu lõppu pingilt vaadanud Janar Talts: võitsime võitluse pealt

Eesti korvpallikoondis pidas MMi eelvalikturniiri kolmanda kohtumise, alistades kodusaalis Makedoonia 74:65. Koondise raudvara Janar Talts pidi kohtumise ärevaid hetki pingilt vaatama, sest neljanda veerandaja keskel teenis mängumees oma viienda vea. 

"Ega neil oli selg vastu seina ja oligi arvata, et nad tulevad kõike andma ega taha midagi juhuse hooleks jätta," sõnas Talts. 

Vigade tõttu soovitust lühema tööpäeva saanud Talts tegi täna jälle vana hea "oma" ära. Vanameister sai kirja 16 silma ning noppis neli lauapalli. Lisaks suutis Talts häirida vastaseid kaitses ning tasuks läks protokolli kirja ka kolm vaheltlõiget ja üks kulp. 

"Raske mäng oli, sest iga väike asi luges. Võitsime võitluse pealt, peamine oli üleolek lauavõitluses," viitas mees võidu koju toonud pisidetailidele. Eesti koondis noppis 35 mööda lennanud palli vastaste 26 vastu. Lisaks tegime meie 7 pallikaotust, Makedoonia aga 12. 

"Vähemalt on süda nüüd rahul ja viimane mäng ei lähe enam punktide vahe arvutamise peale. Tegime selle ära, milleks sai see suvi kokku tuldud," oli Talts õnnelik.